Nelly Van Dijk Dierbare parels

  25.78

  Dierbare parels - Nelly Van Dijk

  Dierbare Parels Je hebt goud of zilver als je van iemand houd dat is een fijn gevoel zo vertrouwd Maar mijn honden is meer dan dat dierbare parels hoe fijn is dat Parels is een mooi en dankbaar sieraad dat is meer dan zomaar een kameraad Door dik en dun alles met elkaar delen zonder vooroordelen Een hart van goud en trouw tot aan de dood hun liefde is zo groot Dankbaar dat ik dit mag meemaken ik zal altijd over hen waken Zij zijn alles voor mij mijn leven , dat zijn zij.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursNelly Van Dijk
  Soort artikelWetenschapsboek
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's122
  UitgeverMijnbestseller.nl
  Jaar van uitgifte2023
  ISBN9789403691787
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  toegevoegd aan winkelmandje!

  kies je maat