overzicht
Didi skinny 7/8 broek, Blauw
 • Uitverkocht

  Didiskinny 7/8 broek

  49.997.-je bespaart 42.99
  2 reviews
  Kies eerst je maat

  Didi skinny 7/8 broek

  Dames skinny 7/8 broek van Didi, uitgevoerd in stretch katoen. Het 5-pocket model is voorzien van riemlussen, een rits-en knoopsluiting en een rits aan de achterkant onderin de broekspijpen.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4(2 reviews)
  Meest recent

  Is meer grijs dan beige

  De broek valt klein. Qua lengte was het precies goed voor mij. Niet 7/8 maar bij mijn enkel. Ik ben zelf 1.54 cm. Maar bij mijn middel was het veel te strak. Heb daarom in andere kleur een maatje groter genomen. De kleur is meer licht grijs dan beige. Daarom deze weer retour.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Beige

  Valt klein

  Broek valt klein. Ik heb een maatje groter genomen. Met mijn korte lengte (1.54) valt deze broek als een gewone broek bij mijn enkel. Wat erg fijn is. Ik moet altijd mijn broeken laten inkorten. Bij mijn middel zat het te strak dus heb het geruild voor een maatje groter.

  7 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Zwart

  toegevoegd aan winkelmand