Didi 7/8e broek, Dark denim
 • Uitverkocht

  Didi7/8e broek

  39.9910.-je bespaart 29.99
  4 reviews
   Dark denim
   Kies eerst je maat

   Artikelomschrijving

   Een unikleurige dames broek van Didi, uitgevoerd in een 7/8 model. De broek is voorzien van riemlussen, een knoop- en ritssluiting, 2 steekzakken, 2 kontzakken en kleine spitten aan de uiteinden van de broekspijpen.

   Specificaties

   Reviews

   algemene beoordeling
   4(4 reviews)

   Precies de goede maat

   De maat die ik besteld had paste perfect. De maat die ik normaal heb, heb ik nu ook genomen. Ik ben zelfs zo tevreden, dat ik nog zo'n broek in een andere kleur heb gekocht.

   Kleur: Light denim

   Mooi model.

   Mooie hoge broek. Leuk straks in het voorjaar met sneaker of nu met een leuke laars! Pasvorm is prima en nauwsluitend.

   Kleur: Zwart

   Broek valt klein

   Heb al veel broeken van Didi, met elke keer dezelfde maat. Deze was echt veel te klein (schrikken!) maar anderen in die maat pas ik gelukkig prima. Toch maar retour gezonden dus. Maat groter bestellen is dus handig.

   3 mensen vonden dit nuttig

   Kleur: Zwart

   checktoegevoegd aan winkelmand

   kies categorie
   mijn wehkamp