Dianetics de Oorspronkelijke Thesa - L. Ron Hubbard

  L. Ron HubbardDianetics de Oorspronkelijke Thesa

  26.-
  vandaag besteld, maandag in huisverzending door onze partner

  Dianetics de Oorspronkelijke Thesa - L. Ron Hubbard

  Bevrijd uw natuurlijk potentieel
  Dit is het eerste boek waarin L. Ron Hubbard de verbazingwekkende ontdekkingen van Dianetics gedetailleerd beschreef; feiten die zo krachtig zijn dat ze uw visie op uzelf en anderen voorgoed zullen veranderen. Gebruik de verbluffende ontdekkingen van dit boek om de barrières met betrekking tot zelfvertrouwen en succes grondig te doorbreken.
  Hoe pijnlijke voorvallen uit het verleden het leven van een persoon kunnen vernielen.
  Wat de oorzaak is van herhaalde mislukkingen in carrières en relaties.
  Waarom mensen zich gedragen op de manier dat ze zich gedragen.
  Hoe u meer zelfvertrouwen kunt verkrijgen.
  Wat weerhoudt u ervan om te doen wat u in het leven wilt?

  In dit boek onthult L. Ron Hubbard het basis principe van het bestaan dat ten grondslag ligt aan alle menselijke handelingen en inspanningen. Hij beschrijft de acht drijfveren, of dynamische krachten, welke het leven vormen en laat zien hoe elk van deze essentieel is voor uw overleven.

  Hier vindt u de oorspronkelijke these na twaalf jaar research werk naar de werking van het menselijk verstand. Dit boek beschrijft de ontdekking van het reactieve verstand, van de oorsprong van psychosomatische ziekten, dwangmatigheden, twijfel aan zichzelf en irrationeel denken.

  Ontdek hoe het reactieve verstand deze krachtige drijfveren indamt en hoe Dianetics u bevrijdt van pijn uit het verleden en uw volledige energie en vermogens vrij maakt.

  Het oorspronkelijke manuscript vond zo'n grote weerklank, dat door de lezers duizenden exemplaren werden gecopiëerd en vermenigvuldigd en het zelfs met doorslagen werd getypt, voordat het als boek verscheen.
  lees meer

  Specificaties