Diamond Dotz pup in pot 30x42 cm
 • Uitverkocht

  Diamond Dotzpup in pot 30x42 cm

  24.9518.70je bespaart 6.25
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Diamond Dotz pup in pot 30x42 cm

  Breng deze pup in pot tot leven met Diamond Dotz. De Diamond Dotz lijken kleine 'diamantjes', die je met een speciale pen eenvoudig op de juiste plek van de voorbedrukte afbeelding op de stof drukt.

  Hoe werkt het?
  Verwijder het transparante folie, die op het klevende gedeelte van het doek zit. Elk symbool op het doek komt overeen met een cijfer en dat cijfer komt overeen met een kleur steentje. Giet een paar steentjes in het schaaltje. Neem de pen, doe een beetje wax op de punt en pik een glittersteentje op. Let erop dat je het "diamantje" met de geslepen kant oppikt zodat je het met z'n gladde kant op het doek kan plaatsen. Zodra het steentje vastkleeft op het doek, komt het snel los van je pen. Makkelijk toch? Heb je even een pauze nodig tussen 2 kleuren door? Plaats de transparante folie dan terug zodat de lijm niet aan de lucht droogt. Zo kan je er verder aan werken wanneer het jou weer past.

  Tip
  Ben je rechtshandig, begin de steentjes dan te plaatsen vanuit de rechterhoek onderaan. Ben je linkshandig, dan begin je best aan de linkerhoek bovenaan. Zo vermijd je dat je met je hand op het klevende deel komt waar je nog steentjes moet plaatsen.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking