Diamond Dotz flipper diamond dotz: 40x40 cm

  Diamond Dotzflipper diamond dotz: 40x40 cm

  29.99
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Diamond Dotz flipper diamond dotz: 40x40 cm

  Met dit Originele Diamond Dotz® pakket maak je de prachtigste creaties! Met behulp van "diamantjes" of "Rhinestones" en een voorbedrukt patroon op canvas plak je de steentjes op canvas om zo een prachtig schilderij of een origineel kussen te maken. Onze Originele Diamond Dotz® pakketten worden geleverd met hoogwaardig bedrukte canvas, voorgesorteerde gekleurde steentjes in aparte zakjes, een werkpen, potje wax, duidelijke instructies in het Nederlands en een kleurenkaart. Het patroon op het canvas is voorbedrukt met speciale lijm. Plak eenvoudig met de meegeleverde werkpen en de wax de “diamantjes” op het canvas volgens de symbolenlijst en maak zo een prachtig schilderij. Het Diamond Dotz® patroon is bedrukt met een speciale lijm en voorzien van een beschermende folie.
  Zoek het symbool op het patroon en zoek het corresponderende symbool en kleurnummer op de Dotz lijst. Daarna zoek je het juiste zakje Diamond Dotz® en doe je deze in het bijgeleverde bakje.
  Doop de werkpen in de was, pak dan met de werkpen de Diamond Dotz® op uit het bakje en plak de Diamond Dotz® op het juiste symbool. Met deze Flipper maakt u een prachtig schilderij van 40x40 cm groot. Het niveau is 'gemiddeld'. Alle Dotz zijn op kleurcode verpakt en de wax, werkpen en instructies worden bijgeleverd.

  Glitterende kristallen
  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.