Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

 
Dialogues des carmelites Hamburg 2008 (Blu-ray)
 • Uitverkocht

  Dialogues des carmelites Hamburg 2008 (Blu-ray)

  36.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Dialogues des carmelites Hamburg 2008 (Blu-ray)

  De opera Dialogues of the Carmelites is de enige opera van de Franse componist
  Francis Poulenc. Het is gebaseerd op het toneelstuk “Die begnadigte Angst” van Georges Bernanos. Het verhaal is gebaseerd op historische gebeurtenissen.
  Poulenc brengt in deze opera religie en revolutie samen: De jonge Blanche de la Force, die haar hele leven lijdt aan existentiële angsten, vlucht in een klooster in de hoop haar verlammende angst voor leven en dood onder controle te krijgen. Maar zelfs de muren van het klooster kunnen de Franse Revolutie niet weerstaan. De nonnen van de Karmelieten Orde kunnen de revolutie niet weerstaan en aanvaarden
  om te sterven in het martelaarschap. Gesterkt door hun standvastigheid overwint Blanche uiteindelijk haar angst en volgt haar zusters op het schavot. Deze dramatische opera in drie aktes werd voor het eerst uitgevoerd in La Scala in Milaan in 1957.

  Poulencs duidelijke en indringende muzikale taal is perfect geïnterpreteerd door de dirigent Simone Young en het Hamburger Philharmoniker. Deze productie etaleert grote, levendige stemmen uit alle leeftijdscategorieën;niet alleen briljant gezongen, maar tevens geweldig geacteerd. De belangrijkste reden, naast de muzikale prestaties, voor het enorme succes van de opera is regisseur Nikolaus Lehnhoff. Zijn simplistische decor samen met de mystieke lichtinstallatie garandeert luister- en ook geweldig kijkplezier.

  Specificaties

  GenreKlassiek
  SubgenreOpera/Operette/Vocaal
  Speelduur166
  OndertitelingDuits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Spaans
  GeluidDTS-HD Master Audio 7.1, PCM 2.0
  Beeld1080i High Definition, High Definition 16:9
  Aantal DVD's1 Disc
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand