Destruction Allstars (PlayStation 5)
 • sale
 • -15%

  Sony Destruction Allstars (PlayStation 5)

  16.88je bespaart 3.11
  19.99

  Destruction Allstars (PlayStation 5)

  Het gebrul van de menigte ... het grommen van de motoren ... het gekraak van metaal ... sterren en auto's komen samen in het wereldwijde fenomeen Destruction AllStars.

  Beheers chaos terwijl je de schade van achter het stuur of te voet opstapelt met adembenemende parkour, kenmerkende voertuigen en uitzonderlijke vaardigheden.

  Word een Allstar
  Helden ... iconen ... wereldwijde sensaties. Zestien onverschrokken, charismatische AllStars vormen de selectie van internationale concurrenten die strijden om het Global Destruction Federation Championship. Deze concurrenten zijn pay-per-view en pay-per-wrak kwaliteit. Belangrijkste eventers en headliners. Bekend over de hele wereld.

  Gebruik de vaardigheden van elke Allstar om je tactieken en speelstijl aan te passen. Benut hun behendigheid, snelheid of kracht om rivalen te vernielen en te ontwijken met krachtige vaardigheden en parkour, wissel tussen voertuigen of spring op snel rijdende auto's in hartverscheurende overnamepogingen.

  Vernietiging van de aandrijving
  Verzamel de vernietiging van achter het stuur of spring de arena in met een adembenemende parkouractie door aanvallen te ontwijken, voertuigen over te nemen of vaardigheden te gebruiken om de aanval van inkomende voertuigen te verstoren.
  lees meer

  Specificaties

  GenreRacing
  MerkSony
  EAN0711719813620
  artikelnummer16-645-568

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.