overzicht
Denver DBO-6530 Hoverboard - groen, Groen
 • Uitverkocht

  DenverDBO-6530 Hoverboard - groen

  169.-126.-je bespaart 43.-
  3 reviews
  Groen
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle buitenspeelgoed

  Denver DBO-6530 Hoverboard - groen

  Hoverboards zijn het transportmiddel van nu!
  Met het Denver DBO-6530 hoverboard kun je je op een nog leukere manier verplaatsen. Rij rond en beleef plezier aan dit fantastische hoverboard!

  Gebruik
  Het Denver DBO-6530 Hoverboard haalt een snelheid tot 15 km per uur. Er is een waarschuwingspiep te horen wanneer je de 12 km per uur bereikt, zodat je nooit te hard kunt gaan. Daarnaast zorgen het ABS omhulsel en de aluminium velgen met rubberen wielen er ook voor dat je veilig kunt rondrijden. Wanneer je ongeveer 15 km heb gereden, moet het hoverboard worden opgeladen. Dit duurt gemiddeld 4 uur.

  Voordelen
  Het Denver DBO-6530 Hoverboard is zeer makkelijk in gebruik. Het balanssysteem zorgt ervoor dat je altijd stabiel staat.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.3(3 reviews)
  Meest recent

  mooie hoverboard maar met harde piep

  Kwaliteit is redelijk. Ons hoverboard ging echter heel snel leeg, terwijl in de beschrijving staat dat er tot 15 km getreden mee kan worden... Ook geeft ie een waarschuwingspiep als je harder rijdt dan 12 km. Deze is echter doorlopend en heel hard. Daarom terug gestuurd.

  Kleur: Zwart

  Mijn kind is helemaal blij

  Echt, ik heb mijn kind helemaal blij gemaakt. Haar 12e verjaardag was op 1 mei.En alles liep precies zoals wij het wilde. Op 30 april zaten we te eten, en de bel ging. Ik zag al dat het de bezorger van wehkamp was. Ik zeg tegen haar doe eens open. Ze ging naar de deur, en toen ze opende kon ze het gewoon niet geloven. Ik ben zo blij dat het precies zo is gegaan zoals ik me had voorgesteld. Ze speelt er al dagen mee. Mooi weer, vakantie en een nieuw Hoverboard. Wat wil je nog meer. Thanks

  2 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Blauw

  Top hoverbaord in hippe kleurtjes

  Mijn dochter vroeg voor haar 10de verjaardag een hoverboard dus wij opzoek. En uiteindelijk gevonden voor een scherpe prijs bij Wehkamp! Het board heeft een zeer goede kwaliteit is stevig en heeft een mooi strak disigne met leuke discolichtjes. En in leuke hippe kleurtjes te bestellen. Het board heeft een duidelijk handleiding en is in 2,5uur helemaal op geladen. Makkelijk te besturen en reageerd snel.

  3 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Blauw

  toegevoegd aan winkelmand