Denon DHT-S516H soundbar, Zwart
 • uitverkocht

  DenonDHT-S516H soundbar

  559.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Denon DHT-S516H soundbar

  Denon soundbar DHT-S516H
  Deze Denon DHT-S516H soundbar met draadloze subwoofer is voorizen van HDMI/ARC, Bluetooth, Dolby Digital en DTS-decodering. Sluit je tv eenvoudig aan op HDMI (met Audio Return Channel) met de meegeleverde HDMI-kabel. Met de optische ingang kun je een extra apparaat aansluiten. Koppel je Bluetooth-apparaten draadloos aan de Denon DHT-S516H om je favoriete muziek gemakkelijk te streamen.

  Verander iedere tv in een thuisbioscoop met de Denon DHT-S516H. De onopvallende, aan de muur monteerbare soundbar levert geluid met hoge getrouwheid dankzij twee 2"x5" precisiedrivers die de hogere bas- en middentonen perfect weergeven, en stemmen en dialogen zo zuiver mogelijk houden. De dubbele ½" dome tweeters geven probleemloos het gehele treble-bereik weer met een respons van tot wel 20 kHz. De bijpassende draadloze subwoofer heeft twee 5¼" woofers die naadloos samenwerken voor foutloze weergave van de indrukwekkend diepe bastonen waar de hedendaagse films en muziek bekend om staan.

  Je favoriete films en muziek komen volop tot leven dankzij de geïntegreerde Dolby Digital- en DTS-decodering. Daarnaast biedt Denons exclusieve Virtual Surround-verwerking op basis van geavanceerde psychoakoestische algoritmen een rijke surroundsound-kwaliteit die niet onderdoet voor die van een meerkanaals home-theatersurroundsysteem.

  Naast de Filmmodus voor een breed en overweldigend klankbeeld, beschikt de DHT-S514 over nog twee speciaal ontwikkelde geluidsmodi die op specifieke content zijn toegespitst. In de Dialoogmodus worden dialogen kristalhelder weergegeven, een functie die vooral bij complexe soundtracks in films een enorm pluspunt is. De Muziekmodus zorgt ervoor dat je favoriete nummers met optimale dynamische geluidskwaliteit worden afgespeeld. Je kunt ook kiezen voor de reguliere stereomodus, oftewel, zonder enige vorm van akoestische optimalisering.

  De DHT-S516H is ook te gebruiken in Nachtmodus. In deze modus luister je naar audio in HiFi-kwaliteit zonder dat het volume op en neer gaat, en kun je tot laat in de nacht naar je lievelingsprogramma's kijken zonder dat andere gezinsleden daar last van hebben. De Nachtmodus werkt niet alleen in stereomodus, maar ook in de andere drie speciale modi.
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingBluetoothWifiGarantie