De’Longhi ECAM 22.110B koffiemachine, Zwart
 • + servicepakket

  De’LonghiECAM 22.110B koffiemachine

  287.75
  vandaag besteld, dinsdag in huis
  Comfort Service Pakket

  Comfort Service Pakket

  Altijd Service aan Huis (tijdens de garantieperiode is deze gratis). Hoe werkt het? Registreer je aankoop op https://www.delonghi.com/nl-nl info over het servicepakket: https://www.delonghi.com/nl-nl/klantenservice-delonghi/home-service Geldt t/m 31 december 2021.

  De’Longhi ECAM 22.110B koffiemachine

  Deze 'beste koop' & 'als best geteste' De'Longhi ECAM 22.110B koffiemachine maakt elke soort koffie dankzij het eenvoudige en efficiënte bedieningspaneel. De ECAM 22.110B is geschikt voor zowel espressobonen als gemalen espressokoffie. De maalgraad en de koffiesterkte zijn instelbaar en door de nieuwe koffiemolen kun je kiezen uit maar liefst 13 maalstanden. Door de variabele hoogte-instelling van de uitloop openingen van 86 tot 142 mm kun je glazen en kopjes van verschillende formaten plaatsen. Met het stoompijpje schuim je gemakkelijk melk op voor een heerlijke, romige, schuimlaag op je cappuccino. Dankzij het thermoblock van deze koffiemachine geniet je altijd van een espresso met een ideale en constante temperatuur. Daarnaast kun je het aroma instellen van extra mild tot extra sterk en een extra kleine tot een extra grote kop koffie kiezen. De koffiemachine is eenvoudig te onderhouden dankzij de uitneembare zetgroep en automatisch reinigingsprogramma. En mocht er onverhoopt een defect optreden, dan biedt De'Longhi je Service aan Huis.  Als beste getest en beste koop
  De De'Longhi ECAM 22.110B koffiemachine is als beste getest door de consumentenbond in oktober 2014 en als 'beste koop' beoordeeld in december 2014, oktober 2015, januari 2016 én maart 2016!
  lees meer

  Specificaties

  Stoompijpje (melkschuim)Heet water functieAuto ontkalkingssysteemGarantieBijzonderheid