Roljaloezie, Wit

  DecosolRoljaloezie

  49.95
  34 reviews
  Wit
  Kies eerst je maat
  vandaag besteld, morgen in huis

  Artikelomschrijving

  Dit roljaloezie laat je spelen met het licht. De roljaloezie heeft zowel een transparante als een dichte baan. Hierdoor kun je zelf een keuze maken of je veel of weinig lichtinval wilt hebben. Door de dichte banen achter de transparante banen te plaatsen, zorg je ervoor dat er weinig lichtinval binnenkomt en de ruimte wordt verduisterend.

  Reiniging
  Het jaloezie is te reinigen met een licht vochtige doek zonder schoonmaakmiddel. vermijd het schrobben en hard wrijven op de jaloezie om beschadigingen te voorkomen.

  Let op: De afbeelding is bij zonlicht gemaakt; bij bewolking en avond kan de kleur donkerder zijn.

  Kenmerken:
  - Materiaal: Polyester
  - In de breedte in te korten.

  Maatinformatie: 
  De maat van de jaloezie wordt aangegeven door de combinatie van de breedte en de maximaal uitgerolde lengte. De breedte wordt altijd als eerste genoemd, gevolgd door de maximaal uitgehangen lengte. 
  Maat 1: 60x160cm
  Maat 2: 90x160cm
  Maat 3: 120x160cm
  Maat 4: 150x160cm
  Maat 5: 180x160cm

  Maat 6: 60x210cm
  Maat 7: 90x210cm
  Maat 8: 150x210cm
  Maat 9: 180x210cm

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.6(34 reviews)

  rol gordijn

  Beste ER zit een foutje in onze rolgordijn. Hij hangt al op . En nu bestel ik nog 3 kleinere bij nu zie ik dat ze af ge prijst zijn. Ik hoor graag iets over foutje in gordijn ik zou u foto kunnen sturen en over het verschil van a prijzing binnen 2 dagen. Gr Miranda

  Kleur: Antraciet

  Matige kwaliteit

  Ik vond de kwaliteit niet fantastisch En de maat van de ophanging is 90 de stof zelf is 88 waardoor het voor mijn raam niet geschikt was. Beide kanten kwamen nu 1cm te kort. Heb het retour gedaan

  Kleur: Zwart

  Betrouwbaar rolgordijn

  Geweldig dat dit nieuwe rolgordijn nog exact de zelfde ophanging heeft als de oude die ik in 2010 had gekocht, het uitpakken was meer werk dan het ophangen, zo weer in de oude klikbeugels gedrukt.

  3 mensen vonden dit nuttig

  heel mooi artikel

  Helemaal wat ik er van verwacht had Nergens anders zo mooie afwerking gezien Kleur ook naar wens. En dat allemaal voor die prijs Bedankt wehkamp Een erg tevreden klant

  Zeer gebruiks vriendelijk

  Dit rolgordijn doet verduisteren en licht door laten geweldig toch.

  Mooi.

  Erg mooi voor mijn galerij deur. Laat voldoende licht door en toch geen inkijk naar binnen. Makkelijk te monteren. Super tevreden over dit rolgordijn en over de service van Wehkamp.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Zwart

  prachtig straks design

  Ik ben zeer tevreden van mijn roljaloezie. Ik had er direct meerdere besteld om mijn huis een straks design te geven> Dit is een prachtig systeem en biedt tevens de functionaliteit om in hoogte en breedte aan te passen. Het is een 3 in 1 systeem. Je kan zelf je privacy en lichtinval instellen door de blinden heen en weer te schuiven en teven kan je het ook gewoon omhoog en omlaag rollen. Ben super tevreden en overtreft alle verwachtingen.

  Roljaloezie

  Een echte aanrader. Makkelijk zelf op te hangen en evt. zelf op maat te maken. De bijgevoegde beschrijving is duidelijk. Je kunt bij dit rolgordijn het doorlaten van licht en zicht regelen. Een voordeel van deze roljaloezie bij een gewoon jaloezie is het makkelijk schoonmaken hiervan.. Bij een gewoon jaloezie vind ik dit een lastig en bewerkelijk werkje.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Zwart

  moeilijk op te hangen

  ik had grote moeite met deze roljaloezie om op te hangen,je kan het gordijn niet makkeljk in elkaar klikken .uiteindelijk wel gelukt .maar als ik dit van te voren had geweten zou ik het niet gekocht hebben.

  Kleur: Zwart

  zeer mooi artikel

  een echte aanrader!! nog mooier dan verwacht, zeer makkelijk te monteren en intekorten of de breete aante passen. duidelijke gebruiks aanwijzing.makklijke bediening en zeer mooi afgewerkt.twijfel niet om dit artikel aanteschaffen.je heb echt een mooi degelijk produkt voor je raam hangen.

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Mooi & Gezond
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Sale