Decosol Rolgordijn verduisterend, Chilirood

  DecosolRolgordijn verduisterend

  33.95
  7 reviews
  Chilirood
  Kies eerst je maat
  vandaag besteld, maandag in huis

  Artikelomschrijving

  Dit rolgordijn is voorzien van een isolerende en verduisterende coating. Het rolgordijn heeft een doorlopend kettingsysteem en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en montagehandleiding. Doordat het gordijn in de breedte is in te korten, maak je het gemakkelijk op maat voor je eigen raam.

  Kindveiligheid
  Alle rolgordijnen zijn getest en goedgekeurd op kindveiligheid. Deze gordijnen voldoende daarmee aan de NEN-13120 norm. Bij elk geleverd product kun je dit controleren door het wit/zwarte '"T'' logo wat door de leverancier op de verpakking of het product is aangebracht.
   
  Reiniging
  Het rolgordijn is te reinigen met een licht vochtige doek; gebruik geen schoonmaakmiddelen en vermijd schrobben en hard wrijven.

  Kleurstelling
  De hoofdafbeelding is bij zonlicht gemaakt; bij bewolking en avond kan de kleur donkerder zijn.

  Maatinformatie:
  De maten van de rolgordijnen worden aangegeven door de combinatie van de breedte en de maximaal uitgerolde lengte. De breedte wordt altijd als eerste genoemd, gevolgd door de lengte. Het is mogelijk om de breedte aan weerszijden met enkele centimeters in te korten om deze perfect aan te laten sluiten op het kozijn.
  Maat 1: 60x190cm
  Maat 2: 90x190cm
  Maat 3: 120x190cm
  Maat 4: 150x190cm
  Maat 5: 180x190cm
  Maat 6: 210x190cm

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.7(7 reviews)

  Mooie kleur, kwalitatief wat twijfels

  Rolgordijn gekocht in de kleur grijsblauw; Ontzettend mooie kleur, en ook een vrij dikke stof. Om te zien meteen zijn prijs waard! Rolgordijn zit stevig in elkaar, en is heel makkelijk tussen de uiteindes op te hangen dankzij een soort ' spring systeem ' wat er voor zorgt dat zelfs iemand met twee linker handen het kan. ;-) Echter een minpuntje is dat het rolgordijn constant los komt uit de buis, bij een paar warme dagen. Het gordijn zit hier in vast met een soort plakrandje, maar met de warmte laat deze plakrand continu los. Hierdoor ligt regelmatig bij thuiskomst het gordijn er af. Helaas moet ik dus een ander alternatief zoeken. Heel jammer, want het gordijn is voor de rest écht heel mooi.

  4 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Grijsblauw

  heel erg nodig

  ik heb deze allemaal al hangen maar een was vies door handen ,dus daarom een nieuwe

  3 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Beige

  rolgordijnen

  rolgordijnen besteld niet opgehangen wegens slechte beschrijving. onderdeel H isniet goed te zien waar die voor dient

  2 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Beige

  Handig

  Het rolgordijn moest ik in korten. Dat ging heel makkelijk. Zelfs ik kon dat. En omdat het gordijn heel makkelijk is op te hangen, is ook dat mij zonder enig hulp gelukt. Het is ook prettig en wellicht handig voor de minder bekwame klusser zoals ik dat er een instructie video is.

  6 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Beige gemeleerd

  het gaat

  op zich een prima rolgordijn alleen het is niet zo makkelijk dan er gezegt wordt de schroeven breken af bij in draaien dus misschien een tip betere schroeven bij leveren

  2 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Grijsblauw

  Rolgordijn rolt scheef op.

  Maat 90x190 en 150x190 gekocht. Verduisterende werking is dik in orde. Maar spijt van aankoop, want beide rolgordijnen rollen van begin af aan na montage scheef af. Bij het omhoogdoen komt de stof klem te zitten, raakt het zijkapje/de steunen bovenaan. De zijkanten van beide rolgordijnen zijn hierdoor meteen beschadigd, de stof ging raffelen, allemaal losse draadjes. Ik had een steviger materiaal/stofdoek verwacht na het lezen van bovenstaande beoordeling, en zeker gezien de prijs. Ik moest namelijk gisteren een monteur betalen voor de montage. De gordijnen hebben maar een paar uurtjes gehangen en nu heb ik alweer een afspraak moeten maken om dit maandag op te lossen, terwijl ik niet verantwoordelijk ben voor dit scheeflopen van beide gordijnen. Hopelijk hoef ik niet opnieuw te betalen voor het herstellen van het scheef oprollen van de 2 rolgordijnen.

  Kleur: Muisgrijs

  Geweldig!

  Mooie stevige rolgordijnen, tenminste niet van dat dunne spul. Kleur komt ook overeen. Hangen ook mooi tegen het kozijn aan, waardoor er geen licht tussen de kieren van het rolgordijn doorschijnt. Is makkelijk inkortbaar en te bevestigen. Helemaal top! Zeer tevreden, zeker een aanrader..

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Muisgrijs

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Mooi & Gezond
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Sale