Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

kinderboeken
De zolderkinderen - Janneke Schotveld

  Janneke SchotveldDe zolderkinderen

  14.50
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  De zolderkinderen - Janneke Schotveld

  Janneke Schotveld, auteur van de Superjuffie-serie, schrijft het Kinderboekenweekgeschenk 2017!


  Milo woont samen met zijn zusje Daantje in Het Koekoeksnest, een groot huis op een oud landgoed. Het is het fijnste huis van de hele wereld. Boven hem woont Lina en op de derde verdieping wonen Tim en Tijmen, een tweeling die zo op elkaar lijkt dat ze soms zélf niet eens meer weten wie wie is. De zolder van het huis is van de kinderen: ze spelen er altijd en het is hun absolute lievelingsplek.
  Op een dag overlijdt tante Mimi, de officiele eigenaar van het landgoed. Iedereen denkt dat Milo's moeder alles zal erven, maar er blijkt nóg iemand aanspraak te maken op de erfenis: een verre neef komt zijn erfdeel opeisen en neemt zijn intrek op de zolder van Het Koekoeksnest. En dat laten de Zolderkinderen niet zomaar op zich zitten!

  lees meer

  Specificaties

  AuteursJanneke Schotveld
  Eerste auteurJanneke Schotveld
  GenreKinderboek fictie
  ISBN9789000315963
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's144
  Jaar van uitgifte2013
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand