• uitverkocht

  Hanneke de Zoete De Zoete Zusjes zoeken een schat

  14.99
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  De Zoete Zusjes zoeken een schat - Hanneke de Zoete

  Hanneke de Zoete vertelt in De Zoete Zusjes zoeken een schat hoe Saar en Janna op avontuur gaan om een schat te vinden. Ze zien het helemaal zitten, want terwijl ze aan het zoeken zijn bedenken ze wat ze allemaal zullen doen als ze rijk zijn. Wonen in een kasteel, een eigen frietkraam, en een zwembad! Maar schatzoeken is nog helemaal niet zo makkelijk als het lijkt…

  Een heerlijk boek om voor te lezen vanaf 4 jaar of voor kinderen vanaf 7 jaar die zelf willen lezen. De uitvoering van dit voorleesboek is al een schat op zich: mooi gebonden, vrolijk geïllustreerd door Iris Boter en met glitters op het omslag. Dat maakt dit boek tevens een perfect cadeau voor elk kind dat van spannende avonturen houdt! Ter gelegenheid van een verjaardag, sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.

  Prijs van de Nederlandse Kinderjury

  In 2021 won ‘De Zoete Zusjes zoeken een schat’ de Prijs van de Nederlandse Kinderjury in de leeftijdscategorie 6 t/tm 9 jaar. De Kinderjury is de belangrijkste publieksprijs voor kinderboeken en de enige prijs die volledig door kinderen zelf wordt bepaald. De Zoete Zusjes zoeken een schat is ook bekroond met een Gouden Boek.

  lees meer

  Specificaties

  AuteursHanneke de Zoete
  ISBN9789043922173
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's96
  Jaar van uitgifte2020
  EAN9789043922173
  artikelnummer16549828

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.