Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

De waan van de dag - Raymond Serré
 • Uitverkocht

  Raymond SerréDe waan van de dag

  16.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  De waan van de dag - Raymond Serré

  Hillary Clinton zou de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten worden en Donald Trump was kansloos. Groot-Brittannië zou in de EU blijven, de brexit-aanhangers hadden geen kans. De financiële crisis zou de westerse landen waarschijnlijk jaren terugwerpen op economisch gebied, de Mexicaanse griep zou alleen al in Nederland duizenden doden kunnen veroorzaken en na de aanslag op de Twin Towers in New York begin deze eeuw zou er een groot internationaal conflict of misschien wel een wereldoorlog volgen.
  In alle gevallen zaten de media er naast.
  Raymond Serré, bijna 35 jaar lang eindredacteur en nieuwslezer bij de ­Radionieuwsdienst ANP en het NOS-journaal zat er met zijn neus bovenop. Hij probeert een verklaring te geven hoe het komt dat de media er zo vaak naast zitten en hij wil nieuwsconsumenten helpen om onder­scheid te maken tussen slecht en goed 'nieuwsvoer'.
  De keuken van het nieuwsrestaurant gaat open en door de nieuwsconsumenten te laten zien hoe het nieuws wordt gemaakt hoopt hij dat er voortaan verstandiger en wellicht wat minder wordt gegeten.

  Specificaties

  AuteursRaymond Serré
  Eerste auteurRaymond Serré
  GenreTaalkundeboek
  ISBN9789048441358
  Uitvoering boekPaperback
  Jaar van uitgifte2017
  EAN9789048441358
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand