Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
De verschijning - Amanda Stevens
 • Uitverkocht

  Amanda StevensDe verschijning

  12.50
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  De verschijning - Amanda Stevens

  Mijn naam is Amelia Gray. Mijn werk is het restaureren van oude begraafplaatsen. En al zolang als ik me herinner kan ik ze zien: geesten.

  Wat de geesten van mij willen? Mijn levenskracht, mijn menselijkheid. Want
  iedere geest hunkert naar hetzelfde: leven. Dat is wat ze zo gevaarlijk maakt, zo allesverslindend. En vooral deze geest, die mijn evenbeeld is en die me vanaf de overkant is gevolgd, is een bedreiging.

  De dagen worden warmer, de magnolia's bloeien. En een akelig voorgevoel
  nestelt zich als een onwelkome bezoeker in mijn hart...

  Specificaties

  AuteursAmanda Stevens
  Eerste auteurAmanda Stevens
  GenreLiteraire thriller
  ISBN9789402726503
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's320
  Jaar van uitgifte2017

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand