De verloren tweelinghelft - Alfred R. Austermann en Bettina Austermann

  Alfred R. Austermann en Bettina Austermann De verloren tweelinghelft

  21.50

  De verloren tweelinghelft - Alfred R. Austermann en Bettina Austermann

  Wat gebeurt er met je als je samen in de buik van je moeder zit en je tweelinghelft overlijdt? Een op de tien zwangerschappen begint met een tweeling. Als een van de foetussen sterft, is dat voor de overlevende tweelinghelft een geweldige schok, waarvan hij of zij zich later niet meer bewust is. Er blijft een leegte in de ziel achter. De gevolgen van dit vroege verlies kunnen eenzaamheid, onverklaarbare schuldgevoelens en een onvervulbaar verlangen naar eenheid zijn.

  In verhalen, brieven en gedichten hebben alleengeboren tweelingen hun ervaringen weergegeven. Ze vertellen over hun verlangens, zoektocht en wegen van genezing. Het is ontroerend om te zien hoe ingrijpend het verlies van een tweelinghelft zo vroeg in de zwangerschap kan zijn en hoe begrip voor de eigen gevoelens en die van naasten kan ontstaan.

  Iedereen die met dit thema verbonden is, uit persoonlijke, psychologische en ook uit medische interesse, zal door dit boek geraakt worden.


  Psycholoog Alfred R. Austermann en sociaalpedagoog Bettina Austermann begeleiden in hun centrum in Berlijn al vele jaren volwassenen en kinderen. Zij zijn ook de auteurs van Het drama in de moederschoot, waarin zij met goedonderbouwde feiten en aandoenlijke voorbeelden laten zien welke gevolgen dit vroege verlies kan hebben en hoe de ziel geheeld kan worden.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursAlfred R. Austermann en Bettina Austermann
  ISBN9789460150951
  Uitvoering boekPaperback
  Jaar van uitgifte2013
  EAN9789460150951
  artikelnummer16464095

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.