Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
De verborgen geschiedenis van Courtillon - Charles Lewinsky
 • Uitverkocht

  Charles LewinskyDe verborgen geschiedenis van Courtillon

  12.50
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle romans

  De verborgen geschiedenis van Courtillon - Charles Lewinsky

  Een vreemdeling arriveert in Courtillon, een slaperig dorpje in de Franse provincie. Het lijkt er vredig en de tijd is er stil blijven staan. Precies de goede plek voor de vreemdeling, die in stilte een ongelukkige liefdesaffaire wil verwerken. Hij besluit te blijven. Hoe langer hij echter de schijnbaar intacte wereld van zijn buren gadeslaat, des te meer scheurtjes worden er zichtbaar. De dorpsbewoners lijken allemaal een onaangenaam geheim te bewaren, waarvan de oorsprong decennia oud is. Zelfs als er sprake is van brandstichting en moord, wordt geprobeerd de sporen naar een nooit bestrafte misdaad uit te wissen.
  Meer en meer merkt de vreemdeling hoe hij zelf betrokken raakt bij deze omineuze samenzwering.

  Charles Lewinsky, auteur van de bestseller Het lot van de familie Meijer, weeft een psychologisch geraffineerd, compact net van intriges en misdaden.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursCharles Lewinsky
  Eerste auteurCharles Lewinsky
  GenreLiteraire roman
  ISBN9789056723217
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's288
  Jaar van uitgifte2010
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand