Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

 
De tranen van Suriname - Radjindre Ramdhani
 • Uitverkocht

  Radjindre RamdhaniDe tranen van Suriname

  25.-
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  De tranen van Suriname - Radjindre Ramdhani

  Radjindre Ramdhani werd geboren als zoon van extreem arme landbouwers te Saramacca Suriname. In 1990 maakte hij zijn schrijfdebuut met de bestseller: Dagboek van een Surinaamse Treinconducteur. Daarna volgden nog 13 andere boeken. Naar aanleiding van zijn sociale roman ZIELCONTACT werd hij in 1999 uitgeroepen tot Surinaamse man van het jaar. Andere bekende boeken van hem zijn de Yorka Tori, Surinaamse Spookverhalen reeks, de erotische thriller WEERZIEN, het waargebeurde MOTJO, DAGBOEK VAN EEN HINDOESTAANSE ESCORT, het literaire meesterwerk MIJN SHIVA DANST NIET MEER (INCEST-ADOPTIE-ZELFMOORD), maar ook de horrorbundel MEESTER DER KATTEN. Ramdhani (Radja) woont met vrouw en kind in het prachtige Drenthe, in Emmen.

  Op zijn bekende, weergaloze wijze verhaalt Ramdhani over een vakantie in Suriname in 1999. Bouterse regeert, het land is failliet, kinderen lijden honger en temidden van deze economische ellende, ontmoet Ramdhani tientallen mensen met allemaal hun eigen levensverhaal. Tegelijkertijd begint hij een buitenechtelijke relatie vol stomende seks met een bloedmooie Javaanse dame, die zelf ook getrouwd is. Daar Ramdhani ook put uit de levensverhalen van zijn ouders en grootouders en zijn eigen leven, is dit boek behalve een autobiografie, ook een historisch document van grote waarde. Boeiend van de eerste tot de laatste letter!

  Specificaties

  AuteursRadjindre Ramdhani
  Eerste auteurRadjindre Ramdhani
  GenreVerhalenboek
  ISBN9789463452250
  Uitvoering boekPaperback
  Jaar van uitgifte2017
  EAN9789463452250
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand