De Tinnitus-ademtherapie - Maria Holl

  Maria Holl De Tinnitus-ademtherapie

  19.95

  De Tinnitus-ademtherapie - Maria Holl

  Aanbevolen door de Duitse Tinnitus-Liga

  De tinnitus-ademtherapie is een zelfhulpprogramma met oefeningen om de psychische en fysieke oorzaken van oorsuizingen op te heffen of te verminderen. Deze uitgave is een uitgebreide en aangepaste versie van het in 2008 verschenen 'Oorsuizingen verminderen' van Maria Holl.

  Tinnitus ofwel oorsuizingen behoort tot de klachten die moeilijk te genezen zijn door de reguliere geneeskunde, omdat de oorzaak een combinatie is van lichamelijke en geestelijke factoren. De tinnitus-ademtherapie van Maria Holl is onderzocht door de Duitse Tinnitus-Liga met positieve resultaten: dankzij de oefeningen werden de klachten verminderd met 50% of verdwenen geheel. Bovendien helpen de oefeningen om beter om te gaan met de psychische belasting van tinnitus.

  De tinnitus-ademtherapie is een integratie van oosterse en westerse technieken. Het is een combinatie van meditatieoefeningen, oefeningen uit de bio-energetica, zachte zelfmassagetechnieken en oefeningen die rechtstreeks uit de oude Chinese gezondheidsleer komen.
  De oefeningen zijn zeer eenvoudig en kunnen gecombineerd worden met een actief dagelijks leven. Zelfs met vijf minuten oefenen per dag behaalt u al snel resultaat!

  De methode bestaat uit 12 lessen, waarbij elke les enkele oefeningen bevat die 2 à 3 weken lang tweemaal daags uitgevoerd moeten worden.
  Na een jaar lang deze oefeningen gedaan te hebben gaven 8 van de 10 patiënten aan dat ze aanmerkelijk minder last van oorsuizingen hadden.

  Maria Holl is in 1953 geboren in Aken en werkt sinds 1981 als psychotherapeut, consultant, meditatielerares en tinnitus-ademtherapeute. Ze schreef meerdere succesvolle boeken waarmee ze talloze lezers heeft geholpen. Van Maria Holl verscheen eerder bij Panta Rhei het boek 'Oorsuizingen verminderen'.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursMaria Holl
  ISBN9789088401145
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's144
  Jaar van uitgifte2015
  EAN9789088401145
  artikelnummer16465314

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.