Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
De Tarot en Gene Zijde - N. Kriek
 • Uitverkocht

  N. KriekDe Tarot en Gene Zijde

  19.90
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle Religie

  De Tarot en Gene Zijde - N. Kriek

  Nathalie Kriek
  Tarot en Gene Zijde
  Communiceren met onze overleden dierbaren via de tarot
  bindwijze: paperback
  formaat: 17 x 24 cm
  omvang: ca. 280 blz.
  illustraties: zwart/wit
  ISBN: 978 90 6378 747 9

  Communiceren met onze overleden dierbaren... bijna iedereen wil het kunnen. Iedereen kán het in principe ook, maar vaak vertrouwen we de 'antwoorden' die we in ons hoofd te 'horen' krijgen niet. We zijn bang dat het hier om onze eigen gedachten gaat en zijn dus sceptisch. Toch is het mogelijk om direct, telepathisch, contact te leggen met overledenen.
  Dit boek is verdeeld in twee delen. In het eerste wordt, naast de uitleg over wat er nu precies aan Gene Zijde gebeurt wanneer we overlijden, dieper op deze methode van communiceren ingegaan. Heeft u na het lezen van het eerste deel toch nog twijfels over uw eigen kunnen m.b.t. het communiceren met Gene Zijde, dan wordt in het tweede deel uitgelegd hoe u m.b.v. de tarot rechtstreeks vragen kunt stellen aan uw overleden dierbare. Via een speciaal hiertoe ontworpen legpatroon, De Hemelpoort, is het mogelijk antwoord te krijgen op vragen die u uw overleden dierbare nog had willen stellen. Ook kan het voor de overledene een mogelijkheid zijn om u nog iets te zeggen waar hij/zij de kans niet meer voor had of waar hij/zij bij leven misschien anders over dacht dan nu aan Gene Zijde.
  Let wel: deze methode heeft absoluut niets te maken met het zgn. 'geesten oproepen'!

  Bij het oproepen van geesten, wat ik iedereen ten zéérste afraad, moet de aanwezige entiteit gebruikmaken van de energie (aura) van degene(n) die hen oproept/oproepen om het glas of kruis te laten bewegen. Bij het raadplegen van de tarot werkt u voornamelijk met innerlijke informatie, die opgeslagen is in uw eigen onderbewustzijn en kunnen u boodschappen ingefluisterd worden door de overleden dierbare, die voelt dat u momenteel aan hem of haar denkt. Dit gebeurt echter telepathisch, uw aura blijft onberoerd, zoals het hoort! Niemand 'neemt' energie van u.
  Het hebben van contact met een overledene hoeft niet te betekenen dat hij/zij op dat moment ook daadwerkelijk bij u is. Ook vanuit een hele verre Lichtsfeer is het mogelijk telepathisch contact te hebben! U roept niemand bewust op, u probeert slechts antwoorden uit uw eigen onderbewustzijn naar boven te halen. Komt uw overleden dierbare hierbij om u te helpen, dan is dit zijn/haar eigen vrije keuze en zal de communicatie goed en ontspannen verlopen.
  Dit is dus geen eng boek, maar een gids naar ons onderbewustzijn, bedoeld om onze rouwverwerking op een harmonische wijze te kunnen ervaren.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursN. Kriek
  Eerste auteurN. Kriek
  GenreSpiritualiteitsboek
  ISBN9789063787479
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's175
  Jaar van uitgifte2008
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand