M. Herold De spiraal van waarden en denken

  15.95

  De spiraal van waarden en denken - M. Herold

  Onze samenleving is een smeltkroes van verschillende culturen aan het worden, met alle spanningen en botsingen van dien.


  De Amerikaanse hoogleraar Clare W. Graves ontwikkelde een uitermate inzichtelijk en praktisch model dat laat zien welke denksystemen aan bepaalde culturen ten grondslag liggen. Hij legt uit wat de achterliggende dyamieken van de spanningen zijn, en geeft heldere, concrete en werkzame gereedschappen om deze dynamieken te kunnen hanteren.


  Zijn model is door de Amerikaan Chris Cowan uitgewerkt en omgedoopt tot Spiral Dynamics® en is in de Verenigde Staten en elders op de wereld inmiddels een steeds belangrijker onderdeel van de management-, organisatie-, culturele en politieke literatuur aan het worden. Ook in Nederland wint het model snel aan populariteit, vooral door zijn helderheid, gepaard aan diepgang.  Dit boek is een inleiding op het model, en van groot belang voor politici, ambtenaren, directeuren, marketeers, personeelsfunctionarissen, en eigenlijk iedereen die te maken heeft met de maatschappelijke processen van onze tijd.  Max Herold werkt als senior organisatie-adviseur bij de rijksoverheid en is daarnaast de stuwende kracht achter de zeer populaire website www.managementissues.com  Hij studeerde personeelswerk, bedrijfskunde, bestuurlijke informatiekunde, marketing,


  en vooral veel verandermana-gement.


  Daarnaast is hij gecertificeerd internationaal NLP-trainer. Hij heeft ervaring opgedaan met het aanpakken van een grote diversiteit aan organisatorische vraagstukken. Ook geeft hij regelmatig workshops, lezingen en trainingen bij diverse organisaties, zowel in als buiten Nederland.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursM. Herold
  Soort artikelMaatschappelijk boek
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's80
  UitgeverSymbolon, Uitgeverij
  Jaar van uitgifte2006
  ISBN9789074899222
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  toegevoegd aan winkelmandje!

  kies je maat