De Sims 4 Sneeuwpret Expansion Pack - download code (PC)

  De Sims 4 Sneeuwpret Expansion Pack - download code (PC)

  39.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  De Sims 4 Sneeuwpret Expansion Pack - download code (PC)

  Beoefen spannende sneeuwsporten, relax in natuurlijke, warme bronnen en ontwerp je eigen op Japan geïnspireerde huis in het De Sims 4 Sneeuwpret Expansion Pack. Ontdek nieuwe avonturen — daag je Sims uit om naar de top te klimmen en een band te scheppen met anderen in de wereld van Mt. Komorebi. Van sleeën en snowboarden tot genieten van een hotpot rond de kotatsu, er is voor elke levensstijl wat wils.

  Op zoek naar spanning
  Stel de vaardigheden en het uithoudingsvermogen van je Sim op de proef met activiteiten in de bergen. Zigzag naar beneden op je ski's, trek je stoute snowboard aan, of glijd gezellig met een andere sim op de slee naar benee. Ga je liever omhoog? Verbeter de klimvaardigheden van je Sim en daag ze uit om naar de top klimmen tijdens spannende en soms gevaarlijke excursies.

  Zoek jouw Zen
  Laat de zorgen van je Sim varen in de natuurlijke, warme bronnen en kom daarna tot rust onder het genot van een hotpot rond de kotatsu, of ga gezellig met andere Sims wandelen door bamboebossen en sneeuwlandschappen. Vind de kalmte in jezelf door rustgevende wandelingen te maken en naar kalmerende muziek te luisteren om je emoties de baas te worden en je innerlijke zen te vinden.

  Creëer jouw heiligdom
  Of je nu liever gaat voor de traditionele details of de moderne vleugen van de op Japan geïnspireerde meubels en decoraties, je kunt altijd een huis ontwerpen dat helemaal bij jouw smaak past dankzij de shoji-deuren, ramen en schermen, tatami's en meer. Trek je schoenen uit en zet ze in de genkan waar ze prachtig verlicht worden door de papieren lantaarns, of creëer buiten je eigen rotstuin.

  Karakteriseer jouw levensstijl
  Ontgrendel nieuwe veranderingen in je persoonlijkheid of relaties dankzij Levensstijlen en Gevoelens. Levensstijlen worden aangepast op de acties en gewoontes van je Sim, en het gedrag van je Sim zal daarop aansluiten. Gedeelde ervaringen wekken Gevoelens op en hebben een blijvend effect op de relaties tussen je Sims, waardoor hun sociale interacties zullen veranderen.

  *Vereist de sims 4 (apart verkrijgbaar) en alle game updates.

  Systeemeisen
  Minimum:

  - Besturingssysteem: 64 Bit Required. Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1, or Windows 10
  - Processor: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ or equivalent (For computers using built-in graphics chipsets, the game requires 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 or equivalent)
  - Geheugen: 2 GB RAM
  - Grafische kaart: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter
  - DirectX: Versie 9.0
  - Opslagruimte: 10 GB beschikbare ruimte

  Aanbevolen:
  - Besturingssysteem: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1, or 10
  - Processor: Intel core i5 of sneller, AMD Athlon X4
  - Geheugen: 4 GB RAM
  - Grafische kaart: NVIDIA GTX 650 of beter
  - DirectX: Versie 11
  - Opslagruimte: 15 GB beschikbare ruimte
  lees meer

  Specificaties