De Sims 4 - Jaargetijden Expansion pack - download code (PC)

  Electronic Arts De Sims 4 - Jaargetijden Expansion pack - download code (PC)

  39.99
  nog 3 op voorraad

  De Sims 4 - Jaargetijden Expansion pack - download code (PC)

  Voeg het weer toe aan de levens van je Sims om nieuwe verhalen te vertellen, van seizoensactiviteiten te genieten en de feestdagen te vieren met De Sims 4 Jaargetijden. Van verfrissende sneeuwvlokken tot verzengende hitte – elke wereld wordt op een unieke manier door de jaargetijden beïnvloed. Verzin een winterverhaal met schaatsen, sluit vriendschap met een magische vogelverschrikker tijdens de herfstoogst, geniet van een romantisch onderonsje tijdens een stortbui of geef een zomers zwembadfeest. Nodig vrienden en familie uit om de feestdagen te vieren, compleet met tradities, cadeaus en speciale gasten.

  Laat je verrassen door het weer

  Geniet van vier prachtige jaargetijden en dynamisch veranderend weer dat alle aspecten van de levens van je Sims beinvloedt. Van warm en zonnig tot ijskoude sneeuwstormen, het klimaat van elke wereld is uniek en beinvloedt de keuzes, relaties en dagelijkse activiteiten van je Sims. Bestuur de elementen om onweersbuien op te roepen, bewolking op te heffen of van het ene jaargetijde naar het andere te gaan.

  Onderneem tal van seizoensactiviteiten
  Er worden het hele jaar door activiteiten georganiseerd die je Sims een interessante manier bieden om van de jaargetijden te genieten. Pak je lekker in om een sneeuwpop met vrienden te bouwen, sneeuwengelen te maken of coole tricks uit te voeren op de ijsbaan. Trek een regenjas aan om je tegen lentebuien te wapenen en trek de wijde natuur in om badges te verdienen als verkenner. Geef je Sims nieuwe zwemkleding aan om af te koelen onder de sproeier of om in het kinderbad te spelen. Verzamel honing in de herfst, speel in de bladeren of laat jonge Sims kunstwerken maken.

  Vier de feestdagen
  Decoreer je huis en breng Sims samen om van de feestdagen te genieten. Luid het nieuwe jaar feestelijk in, geniet van een romantisch afspraakje op Liefdesdag of trommel vrienden en familie op voor een overvloedig oogstfeest. Kijk toe hoe je Sims aftellen tot aan het Winterfeest, waarbij cadeautjes uit worden gewisseld, decoraties op worden gehangen en Vadertje Winter op bezoek komt. Je kunt zelfs je eigen feestdagen samenstellen en kiezen hoe jouw Sims die vieren.

  Zorg voor een bloeiende tuiniercarriere
  Stel de mooiste boeketten samen en graaf nieuwe ontdekkingen op in de tuiniercarriere. Je Sims kunnen schitterende bloem arrangementen samenstellen en deze over de hele stad afleveren. De iets meer wetenschappelijk aangelegde Sims kunnen botanist worden, waarbij ze planten analyseren, wetenschappelijke artikelen schrijven en bekendheid verwerven om subsidies te verdienen. Ontwikkel de talenten van je Sim om gloednieuwe vaardigheden, hippe outfits en handige voorwerpen te ontgrendelen.

  *Vereist het spel de sims 4 (apart verkrijgbaar) en alle game updates om te spelen. Zie minimale systeemeisen voor dit pakket.

  Minimale systeemeisen
  BESTURINGSSYSTEEM: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8 of Windows 8.1
  PROCESSOR: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computergames met ingebouwde chipsets heeft de game minstens het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)
  RAM: ten minste 2 GB RAM
  HARDE SCHIJF: minimaal 9 GB vrije ruimte met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden
  VIDEO: 128 MB aan Video RAM en onderste
  lees meer

  Specificaties

  GenreFamilie
  PlatformPC
  Kleur-
  Materiaal-
  MerkElectronic Arts
  Minimale systeemeisenOS:Win 7 64-bits (SP1), CPU:1.
  Aanbevolen systeemeisenOS:Win 7 64-bits, CPU:Intel Co
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.