De Sims 4 Honden en katten - download code (PC)

  Electronic Arts De Sims 4 Honden en katten - download code (PC)

  39.99
  nog 6 op voorraad
  Adviesprijs

  Adviesprijs

  De gecommuniceerde van-prijs is een adviesprijs.

  De Sims 4 Honden en katten - download code (PC)

  Creëer verschillende honden en katten, voeg ze toe aan de huizen van je Sims om hun levens voor altijd te veranderen en verzorg als dierenarts de dieren in de buurt met De Sims™ 4 Honden en Katten.

  Met het krachtige nieuwe hulpmiddel Creëer-een-huisdier kun je honden en katten een uniek uiterlijk, opvallende karakters en expressieve outfits geven! Deze lieve, levenslange metgezellen zullen de levens van je Sims volledig op zijn kop zetten. Behandel dierziektes als dierenarts en run je eigen kliniek in een prachtige wereld aan de kust waarin heel wat te ontdekken valt voor je 
  Sims en hun huisdieren.

  Belangrijkste kenmerken:
  • Creëer honden en katten – gebruik het krachtige hulpmiddel Creëer-een-huisdier om je creativiteit de vrije loop te laten als je de perfecte honden, katten, puppy's en kittens voor je Sims maakt. Kies uit tal van rassen, geef ze opvallende karakters en pas hun uiterlijk aan. Pas hun vachten aan met unieke patronen om levensechte huisdieren, droomhuisdieren of iets fantasierijkers te creëren. Voor de allereerste keer kun je hun looks nu ook aanpassen met opvallende outfits en accessoires.

  • Bouw een band op – ervaar de vriendschap en het plezier dat viervoeters het leven van je Sims kunnen schenken. Honden en katten hebben hun eigen willetje en vormen een speciale band met Sims gebaseerd op hun dagelijkse interacties. Je Sims verzorgen, trainen en spelen spelletjes met hun 
  huisdieren die allemaal aparte en soms bizarre gedragingen vertonen. 

  • Word dierenarts en run een kliniek – bouw een dierenkliniek, neem toegewijd personeel aan en ontwikkel je carrière als de meest veelbelovende dierenarts van de stad. Jij zorgt voor het dagelijks reilen en zeilen: van de diensten die je aanbiedt tot de kosten die je in rekening brengt. Je Sims kunnen huisdieren genezen met belangrijke operaties of met eenvoudige medicijnen een vlooienplaag en andere aandoeningen behandelen.

  • Ontdek Brindleton Bay – ontdek de kust van Brindleton Bay, een nieuwe wereld waarin je Sims en hun huisdieren wonen en van buitenactiviteiten kunnen genieten. Apporteer, wandel naar de vuurtoren of bezoek het park om een hindernisbaan op te zetten en andere dierenvrienden te ontmoeten. Hou je ogen open voor zwerfdieren die je Sims een nieuw onderdak kunnen geven.

  *Vereist het spel de sims 4 (apart verkrijgbaar) en alle game updates om te spelen. Zie minimale systeemeisen voor dit pakket.

  Minimale systeemeisen
  BESTURINGSSYSTEEM: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8 of Windows 8.1
  PROCESSOR: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computergames met ingebouwde chipsets heeft de game minstens het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)
  RAM: ten minste 2 GB RAM
  HARDE SCHIJF: minimaal 9 GB vrije ruimte met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden
  VIDEO: 128 MB aan Video RAM en onderste

  Let op! Dit betreft een download code die als voucher in de disk wordt geleverd.
  lees meer

  Specificaties

  GenreFamilie
  PlatformPC
  Kleur-
  Materiaal-
  MerkElectronic Arts
  Minimale systeemeisenOS:Win XP (SP3), CPU:1.8 GHz I
  Aanbevolen systeemeisenOS:Win 7 64-bits, CPU:Intel Co
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.