romans
De reis van Chéri - Ewout Storm van Leeuwen

  Ewout Storm van LeeuwenDe reis van Chéri

  14.95
  met 1-2 dagen in huisverzending door onze partner

  De reis van Chéri - Ewout Storm van Leeuwen

  Een reis om thuis te komen Ik heb een reis gemaakt naar Ierland om mezelf opnieuw (uit) te vinden. In gezelschap van een kat. Maar die kwam er later pas bij. Het begon met een retraite in Marokko. Enkele maanden later had ik behoefte aan een grondige 'reset' van mijzelf. Ik had mijn verleden onder ogen gezien, mijn heden en zag helemaal geen toekomst. Die wilde ik gaan vinden. Ik zou naar Ierland gaan, met mijn kampeerbus. Om te schilderen en te schrijven. Het ging volledig met me aan de loop. Ik moest en zou een atelier meenemen achter de bus. Iemand in mijn omgeving maakte een ontwerp en we hebben het casco samen gebouwd op een oud onderstel van een caravan. Het afbouwen kostte me nog vijf maanden, maar toen zat er wel van alles op en aan. Begin mei vertrok ik.
  lees meer

  Specificaties