Pittacus Lore De Loriënkronieken: De opkomst van Negen

  15.99

  De Loriënkronieken: De opkomst van Negen - Pittacus Lore

  Ik was op de vlucht, hield me schuil en moest vechten om in leven te blijven. Toen onmoette ik John Smith, Nummer Vier. Samen zijn we veel sterker. Maar het duurde niet lang voor we weer afscheid moesten nemen. We moesten de anderen vinden. Ik ging naar Spanje om Zeven te zoeken en ik vond zelfs veel meer… Een tiende lid van de Garde, een meisje dat van Loriën wist te ontsnappen. Ella, Nummer Tien, is jonger dan de rest maar net zo dapper.
  Nu zoeken we de anderen, en John. Maar de Mogadoren zoeken hen ook.


  Ze kregen Nummer Een in Maleisië te pakken.
  Nummer Twee in Engeland.
  En Nummer Drie in Kenia.
  Ze kregen mij in New York te pakken, maar ik wist te ontkomen. Ik ben Zes.
  Ze willen afmaken waar ze aan zijn begonnen.
  Ze willen ons vernietigen.
  Ze komen steeds dichterbij.
  Wij zijn klaar om te vechten.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursPittacus Lore
  Soort artikelJeugdboek
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's312
  UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
  Jaar van uitgifte2012
  ISBN9789400502079
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  toegevoegd aan winkelmandje!

  kies je maat