De’Longhi Tasciugo AriaDry Multi DEX216F luchtontvochtiger, Blauw

  De’LonghiTasciugo AriaDry Multi DEX216F luchtontvochtiger

  299.99
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  De’Longhi Tasciugo AriaDry Multi DEX216F luchtontvochtiger

  De’Longhi Tasciugo AriaDry Multi DEX216F luchtontvochtiger ontvochtigt de lucht tot maximaal 16 liter per 24 uur bij 32°Celsius en een luchtvochtigheid van 80%. De Tasciugo AriaDry Multi DEX216F is geschikt voor ruimtes tot maximaal 75 m³ .
  Met de ingebouwde hygrostaat kun je de gewenste vochtigheidsgraad instellen waarbij je jezelf het prettigst voelt. De hygrostaat zal de ontvochtiger in werking stellen als de relatieve vochtigheid te hoog is en vanzelf uitschakelen als de gewenste relatieve vochtigheid bereikt is.
  De Tasciugo AriaDry Multi DEX 216F beschikt over een elektronische antivorstbeveiliging. De ontvochtiger wordt geleverd met een dubbel afvoersysteem. Het vocht kan opgevangen worden in het waterreservoir of continu afgevoerd worden via de bijgeleverde slang van 1,1 m. Vanwege het gekoelde R290 gas is deze ontvochtiger vele malen beter voor het milieu dan traditionele gassen.

  Een te vochtige lucht veroorzaakt o.a schimmel en loslatend behang, het ruikt muf en er ontstaat condens op koude oppervlakten.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieGeluidsniveau (dB)