De’Longhi Magnifica S Smart ECAM250.31.SB espresso apparaat, Zilver, Zwart
 • + servicepakket

  De’LonghiMagnifica S Smart ECAM250.31.SB espresso apparaat

  384.99
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  Comfort Service Pakket

  Comfort Service Pakket

  Altijd Service aan Huis (tijdens de garantieperiode is deze gratis). Hoe werkt het? Registreer je aankoop op https://www.delonghi.com/nl-nl info over het servicepakket: https://www.delonghi.com/nl-nl/klantenservice-delonghi/home-service Geldt t/m 31 december 2021.

  De’Longhi Magnifica S Smart ECAM250.31.SB espresso apparaat

  De meest verse koffie
  Met deze volautomatische espressomachine maak je het heerlijkste kopje koffie precies naar je eigen voorkeur. Gemakkelijk te bedienen en in te stellen zodat je op elk moment van de dag optimaal kunt genieten. Met de keuze uit een koffie lungo, espresso of een heerlijke cappuccino met opgeschuimde melk.

  Hoe drink jij het liefst je koffie?
  Drink je ook koffie wanneer het ’s ochtends nog of ’s avonds al donker is, geen probleem. De espressomachine is voorzien van verlichte knoppen zodat je altijd goed zicht hebt op welke koffie je zet. Met de keuze uit een sterk en of mild aroma en zelfs de temperatuur van je drankje is alles naar je eigen inzicht te zetten.

  Gemakkelijk te reinigen
  Dankzij de uitneembare zetgroep is de volautomaat gemakkelijk te reinigen ook reinigt het apparaat zichzelf automatisch bij in- en uitschakeling. Haal Italië in huis met deze ECAM 250.31.SB volautomaat van De’Longhi en geniet elke dag opnieuw van het perfecte kopje koffie.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie