De’Longhi Lattissima Touch EN560.B Nespressomachine, Zwart, zilver
 • uitverkocht

  De’LonghiLattissima Touch EN560.B Nespressomachine

  206.-
  Zwart, zilver
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  100 koffiecapsules voor 15.-

  100 koffiecapsules voor 15.-

  Na aanschaf van deze Nespresso machine. Deze actie is geldig t/m 31 januari 2022.Hoe werkt de actie? Ga na aankoop naar - https://www.nespresso.com/nl/nl/promotie - en registreer je aankoop. Meer info vind je ook in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  De’Longhi Lattissima Touch EN560.B Nespressomachine

  De DeLonghi Lattissima Touch EN560.B Nespresso machine, in de kleur zwart, zorgt ervoor dat jij de beste cappuccino of latte macchiato kunt bereiden bij jouw thuis. Met de nieuwe Latissima Touch kun je nu ook een nieuw koffierecept met melk bereiden: Creamy Latte.

  Koffie bereiden met één druk op de knop
  Met de  DeLonghi Lattissima Touch EN560.B Nespresso machine bevinden de koffierecepten zich letterlijk onder je vingertoppen. Je kunt kiezen uit 2 kopgroottes espresso of lungo of bereid met één druk op de knop cappuccino, latte macchiato of creamy latte via het touchscreen.

  Textuur melkschuim naar eigen voorkeur
  Met de geïntegreerde melkopschuimer kun je de textuur van het melkschuim zelf instellen. Je kunt zelfs meer melk toevoegen met de knop voor extra melkschuim. Het melk reservoir is afneembaar, zodat je de melk kunt bewaren in de koelkast.

  19 bar druksysteem en snel opwarmen
   
  Het hogedruksysteem van 19 bar zorgt voor de heerlijke koffie, zoals bereidt door een barista. Dit systeem is nodig om de verschillende aroma's van de Nespresso koffies vrij te laten komen en een romige crema-laag te creëren. Het snelle opwarmsysteem verwarmt het water in slechts 25 seconden tot de ideale temperatuur, en heeft slechts 15 seconden extra nodig wanneer je koffierecepten met melk wilt bereiden. 

  Intuïtief programma voor ontkalken en energiebesparing
  De Lattissima Touch EN560.B koffiemachine is uitgerust met een intuïtieve ontkalkingsfunctie die waarschuwt wanneer jouw machine ontkalkt moet worden. De energiebesparingsfunctie schakelt de machine na 9 minuten inactiviteit automatisch uit. 

  Duurzaamheid & recyclen 
  Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom is Nespresso het AAA Sustainable Quality Programma in 2003 gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen ongeveer 70.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules in te leveren.

  Koffie
  Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van de koffiebessen tot de koffie die jij drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvangt u een welkomstpakket met  verschillende koffies zodat je kunt uitproberen welke koffie het beste bij jou past.

  Afmetingen
  - Afmeting (hxbxd): 25,8x17,3x32 cm         
  lees meer

  Specificaties

  Aansluitwaarde (watt)1400
  Pompdruk (bar)19
  Type machineLattissima Touch
  Waterreservoir (l)0,9
  Heet water functie
  MelkfunctieGeïntegreerd
  Inhoud melkreservoir (l)350
  bekijk alle specificaties
  Pompdruk (bar)Garantie

  Reviews (12)

  algemene beoordeling
  (12 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.