De’Longhi Lattissima One Silky White EN500.W Nespresso machine, Wit
 • uitverkocht

  De’LonghiLattissima One Silky White EN500.W Nespresso machine

  143.38
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  100 koffiecapsules voor 15.-

  100 koffiecapsules voor 15.-

  Na aanschaf van deze Nespresso machine. Deze actie is geldig t/m 31 januari 2022.Hoe werkt de actie? Ga na aankoop naar - https://www.nespresso.com/nl/nl/promotie - en registreer je aankoop. Meer info vind je ook in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  De’Longhi Lattissima One Silky White EN500.W Nespresso machine

  De DeLonghi Lattissima One Silky White EN500.W Nespresso machine, in de kleur wit, zorgt ervoor dat jij de beste cappuccino of latte macchiato kunt bereiden bij jouw thuis. Deze machine is voorzien van een nieuw en innovatief melksysteem dat ervoor zorgt dat jij gemakkelijker melkrecepten kunt bereiden. Vul het melkreservoir met de juist hoeveelheid melk voor jouw koffie, en de machine bereidt het juiste melkrecept naar jouw keuze. De Lattissima One heeft een 19 bar druksysteem dat elke keer weer zorgt voor een heerlijk kopje koffie. De eco-modus wordt ingeschakeld na 3 minuten inactiviteit, waarna de machine geheel uitgeschakeld na 9 minuten.

  Koffie bereiden met één druk op de knop
  De Nespresso Lattissima One is de meest compacte koffiemachine uit deze machine-range. Door middel van 3 knopjes kunt u espresso's, lungo's of koffierecepten met melk bereiden. Lattissima One bevat een simpel éénkopssysteem. Wanneer je het melkreservoir vult met de juiste hoeveelheid melk, zal de machine het juiste melkrecept voor jou bereiden. De machine is zeer gemakkelijk schoon te maken. Het melkreservoir kan in de vaatwasser gereinigd worden.

  19 bar druksysteem & korte opwarmtijd
  Het hogedruksysteem van 19 bar zorgt voor de heerlijke koffie, zoals bereid door een barista. Dit systeem is nodig om de verschillende aroma's van de Nespresso koffies vrij te laten komen en een romige crema-laag te creëren. Het snelle opwarmsysteem verwarmt het water in slechts 25 seconden tot de ideale temperatuur, en heeft slechts 15 seconden extra nodig wanneer jij koffierecepenten met melk wilt bereiden.

  Energiebesparing
  De Nespresso Lattissima One machine heeft een eco-modus die na 3 minuten wordt ingeschakeld voor een laag energie verbruik. De koffiemachine wordt na 9 minuten inactiviteit geheel uitgeschakeld, om op die manier energie te besparen.

  Duurzaamheid & recyclen
  Nespresso streeft naar een duurzame operatie. Daarom is Nespresso het AAA Sustainable Quality Programma in 2003 gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen ongeveer 70.000 boeren deel aan dit programma uit 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules in te leveren.

  Koffie
  Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van de koffiebessen tot de koffie die jij drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvang je een welkomstpakket met  verschillende koffies zodat je kunt uitproberen welke koffie het beste bij jou past.

  Afmeting en gewicht
  - Afmeting: (hxbxl): 35,5x38,5x19,5 cm
  - Gewicht: 4,2 kg
  lees meer

  Specificaties

  Aansluitwaarde (watt)1400
  Pompdruk (bar)19
  Type machineLattissima One
  Waterreservoir (l)1
  Heet water functie
  MelkfunctieGeïntegreerd
  Inhoud melkreservoir (l)120
  bekijk alle specificaties
  Pompdruk (bar)Auto ontkalkingssysteemGarantie

  Reviews (3)

  algemene beoordeling
  (3 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.