De’Longhi Lattissima One EN500 Nespresso machine, Zwart
 • uitverkocht

  De’LonghiLattissima One EN500 Nespresso machine

  168.91
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  100 koffiecapsules voor 10.-

  100 koffiecapsules voor 10.-

  Na aanschaf van deze Nespresso machine. Deze actie is geldig t/m 30 juni 2021.Hoe werkt de actie? Ga na aankoop naar - https://www.nespresso.com/nl/nl - en registreer je aankoop. Meer info vind je ook de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  De’Longhi Lattissima One EN500 Nespresso machine

  De DeLonghi Lattissima One EN500 Nespressomachine, in de kleur zwart zorgt ervoor dat jij de beste espresso, lungo, cappuccino of latte macchiato van barista kwaliteit kunt bereiden bij jouw thuis. Over onderhoud hoef je je geen zorgen te maken, want alle onderdelen reinig je eenvoudig in de vaatwasmachine.

  Koffie bereiden met één druk op de knopMet de  DeLonghi Lattissima One EN500 Nespresso machine bevinden de koffierecepten zich letterlijk onder je vingertoppen. Je kunt tevens kiezen uit verschillende kopgroottes.
  Melkopschuimen
  Dankzij de maataanduiding op de voorkant van het melkreservoir gebruik je altijd de juiste hoeveelheid melk voor het zetten van een cappuccino of latte macchiato. Het melk reservoir, heeft een capaciteit van 0,12 liter, is afneembaar, zodat je de melk kunt bewaren in de koelkast.

  19 bar druksysteem en snel opwarmen Het hogedruksysteem van 19 bar zorgt voor de heerlijke koffie, zoals bereidt door een barista. Dit systeem is nodig om de verschillende aroma's van de Nespresso koffies vrij te laten komen en een romige crema-laag te creëren. Het snelle opwarmsysteem verwarmt het water in slechts 25 seconden tot de ideale temperatuur, en heeft slechts 15 seconden extra nodig wanneer je koffierecepten met melk wilt bereiden. 
  Duurzaamheid & recyclen 
  Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom is Nespresso het AAA Sustainable Quality Programma in 2003 gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen ongeveer 70.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules in te leveren.

  KoffieOm uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van de koffiebessen tot de koffie die jij drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvang je een welkomstpakket met  verschillende koffies zodat je kunt uitproberen welke koffie het beste bij jou past.
  lees meer

  Specificaties

  Pompdruk (bar)Auto ontkalkingssysteemGarantie

  Reviews (5)

  algemene beoordeling
  (5 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.