overzicht
De’Longhi Gran Lattissima EN650.B Nespresso machine, Zwart
 • 50.- koffie

  De’LonghiGran Lattissima EN650.B Nespresso machine

  309.99
  Zwart
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  50.- koffie

  50.- koffietegoed
  bij aankoop van deze Nespresso machine. Deze actie geldt van 2 september t/m 3 november 2019.

  Hoe werkt de actie

  Ga naar https://www.nespresso.com/nl/nl/promotie klik op de betreffende actie en registreer je aankoop en vraag je koffietegoed aan. Deze actie is een initiatief van- en verloopt geheel via Nespresso Nederland. Wehkamp keert geen capsules of tegoed uit.

  Lees de actievoorwaarden >

  De’Longhi Gran Lattissima EN650.B Nespresso machine

  De DeLonghi Gran Lattissima EN650.B Nespresso machine, in de kleur zwart, zorgt ervoor dat jij wel tot 9 one touch recepten kunt zetten.  Te weten Espresso (40 ml), Ristretto (25 ml), Lungo (110 ml)    • Cappuccino, Latte macchiato, Caffelatte, Hot foam, Flat white en Hot milk. Je hebt de beschikking over een geavanceerd Lattecrama systeem met warme melk functie: een dubbel melksysteem dat een grote variëteit aan recepten biedt. Niet alleenschuim maar ook een functie om Flat White recepten te maken.

  Koffie bereiden met één druk op de knopMet de  DeLonghi Gran Lattissima EN650.B Nespresso machine bevinden de koffierecepten zich letterlijk onder je vingertoppen. Je kunt kiezen uit 2 kopgroottes espresso of lungo of bereid met één druk op de knop cappuccino, latte macchiato of creamy latte via het touchscreen.

  Textuur melkschuim naar eigen voorkeur
  Met de geïntegreerde melkopschuimer kun je de textuur van het melkschuim zelf instellen. Je kunt zelfs meer melk toevoegen met de knop voor extra melkschuim. Het melk reservoir is afneembaar, zodat je de melk kunt bewaren in de koelkast.

  19 bar druksysteem en snel opwarmen Het hogedruksysteem van 19 bar zorgt voor de heerlijke koffie, zoals bereidt door een barista. Dit systeem is nodig om de verschillende aroma's van de Nespresso koffies vrij te laten komen en een romige crema-laag te creëren. Het snelle opwarmsysteem verwarmt het water in slechts 25 seconden tot de ideale temperatuur, en heeft slechts 15 seconden extra nodig wanneer je koffierecepten met melk wilt bereiden. 

  Intuïtief programma voor ontkalken en energiebesparingDe Gran Lattissima EN650.B koffiemachine is uitgerust met een intuïtieve ontkalkingsfunctie die waarschuwt wanneer jouw machine ontkalkt moet worden. De programmeerbare energiebesparingsfunctie schakelt de machine na 9 minuten, 30 minuten of 8 uur automatisch uit. 

  Duurzaamheid & recyclen 
  Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom is Nespresso het AAA Sustainable Quality Programma in 2003 gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen ongeveer 70.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules in te leveren.

  Koffie
  Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van de koffiebessen tot de koffie die jij drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvangt u een welkomstpakket met  verschillende koffies zodat je kunt uitproberen welke koffie het beste bij jou past.

  Afmetingen 
  - Afmeting (hxbxd): 27,6x36,7x20,3 cm 
  Gewicht
  - 5,2 kg    
  lees meer

  Specificaties

  Pompdruk (bar)Garantie