De’Longhi DEXD216F luchtontvochtiger, Grijs, Wit

  De’Longhi DEXD216F luchtontvochtiger

  269.-
  nog 3 op voorraad

  De’Longhi DEXD216F luchtontvochtiger

  Verhoog het comfort en ontvochtig jouw ruimte met de Tasciugo AriaDry Multi DEX 216F luchtontvochtiger van De’Longhi. De Tasciugo AriaDry Multi DEX 216F ontvochtigt de lucht tot maximaal 16 liter per 24 uur bij 32 graden en een luchtvochtigheid van 80%. De Tasciugo AriaDry Multi DEX 216F is geschikt voor ruimtes tot 75 m3 en beschikt ook over een elektronische antivorstbeveiliging.

  Ingebouwde hygrostaat
  Met de ingebouwde hygrostaat kun je de gewenste vochtigheidsgraad instellen waarbij je jezelf het prettigst voelt. De hygrostaat zal de ontvochtiger in werking stellen als de relatieve luchtvochtigheid te hoog is en vanzelf uitschakelen als de gewenste relatieve luchtvochtigheid bereikt is.

  Wasfunctie
  Dankzij de automatische instellingen van de wasfunctie worden de ventilatiesnelheid en ontvochtigingscapaciteit geoptimaliseerd, zodat kleding in een mum van tijd perfect droog is.

  Dubbel afvoersysteem

  De luchtontvochtiger wordt geleverd met een dubbel afvoersysteem. Het vocht kan opgevangen worden in het waterreservoir of continu afgevoerd worden via de bijgeleverde slang van 1,1 m. Deze DEX 216F ontvochtiger heeft een modern en vernieuwend design en zal perfect passen in de woning. Vanwege het gekoelde R290 gas is deze ontvochtiger vele malen beter voor het milieu dan traditionele gassen.
  lees meer

  Specificaties

  Ontvochtiging (l/24 uur)16
  Totaal vermogen (watt)290
  Hoogte (cm)50,8
  Breedte (cm)33,4
  Diepte (cm)22
  KleurGrijs, Wit
  MerkDe’Longhi
  bekijk alle specificaties
  GarantieGeluidsniveau (dB)

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.