De Labrador Retriever - Cindy Schwering

  Cindy SchweringDe Labrador Retriever

  17.95
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  De Labrador Retriever - Cindy Schwering

  Eindelijk is er weer een nieuw en actueel boek over de Labrador Retriever op de markt! Het boek is samengesteld en geschreven door Cindy Schwering, die inmiddels meerdere rasboeken op haar naam heeft staan. De prachtige foto's in het speels vormgegeven boek zijn afkomstig van de hand van dierenfotograaf én groot Labrador-liefhebber Sanne van de Berg.

  Het boek vertelt alles over de geschiedenis, het karakter en het uiterlijk van onze razend populaire rashond. Ook de aanschaf, puppyfase, opvoeding, verzorging, gezondheid en tal van andere onderwerpen komen uitgebreid aan bod. 
  Dankzij de medewerking van de Nederlandse Labrador Vereniging, verschillende fokkers, een keurmeester en een dierenarts bevat het boek veel praktische informatie en nuttige tips. Het boek is actueel en volledig en de begrijpelijke en vlotte schrijfstijl van Cindy Schwering zorgt ervoor dat het boek prettig wegleest. De fijne vormgeving en prachtige fotografie maken het boek tot een lust voor het oog. Een echte aanrader voor de (toekomstige) Labrador-eigenaar!

  Inhoudsopgave:
  Geschiedenis
  Karakter & gedrag
  Uiterlijk
  Rasstandaard
  Aanschaf
  De eerste weken
  Socialiseren
  Puppymijlpalen
  Opvoeding
  Basiscommando's
  Voeding
  Verzorging
  Gezondheid
  Rasgebonden gezondheidsproblemen
  Fokken & Tentoonstellen
  Nuttige adressen
  Dankwoord
  lees meer

  Specificaties