Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? 

De inhuldiging in beeld (DVD)
 • Uitverkocht

  De inhuldiging in beeld (DVD)

  16.99

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  De inhuldiging in beeld (DVD)

  Het officiele NOS verslag van de Abdicatie en Inhuldiging op 30 april 2013.
  Het nieuws kwam op maandag 28 januari 2013: Koningin Beatrix zou afstand doen van de Nederlandse troon en haar oudste zoon, de prins van Oranje, zou haar opvolgen. Drie maanden later, op 30 april 2013, ondertekende de vorstin de zogenaamde Akte van Abdicatie in het Koninklijk Paleis in Amsterdam. Later die dag werd de Prins van Oranje officieel ingehuldigd in de Nieuwe Kerk, eveneens in Amsterdam. Sindsdien hebben we een nieuw staatshoofd: koning Willem-Alexander.

  Dit is het verslag van die historische dag in het Koninkrijk der Nederlanden. Een dag waarop het hele land feest vierde vanwege de inhuldiging van de nieuwe vorst. Maar ook een dag waarop we allemaal een beetje weemoedig terugblikten op de afgelopen 33 jaar. Want in de periode dat Beatrix regeerde, groeide zij uit tot een geliefd vorstin, die tegenstellingen wist te overbruggen en mensen met elkaar wist te verbinden.

  Met extra documentaire "Willem Alexander en Máxima" gepresenteerd door Rob Trip (ca 50 min). Op DVD 2 & 3 het uitgebreide overzichtsdocument "Beatrix, Zij die Gelukkig Maakt" (ca 360 min).

  Specificaties

  GenreDocumentaire
  SubgenreSpecial Interest
  Speelduur540
  LeeftijdNiet schadelijk/Alle leeftijden
  Gesproken talenNederlands
  GeluidDolby Digital 2.0
  Beeld16:9
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand