Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

De hofdame - Agnella Aarden
 • Uitverkocht

  Agnella AardenDe hofdame

  17.95

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  bekijk alle Literatuur

  De hofdame - Agnella Aarden

  Paulina komt aan het hof van Koning Willem III te werken als hofdame bij zijn vrouw Sofia. Daar merkt zij al gauw dat er vaak wrijvingen zijn tussen die twee en dat hun huwelijk een fiasco is, mede door zijn voortdurende echtelijke ontrouw.

  Paulina is nog jong en houdt zich door haar positieve inslag en charisma staande tussen de twee vuren. Door haar ongekunstelde zuiverheid en romantische kijk op het leven raakt de Koning steeds meer gefascineerd door haar aanwezigheid en zijn (aanvankelijke) geïrriteerdheid slaat om in een felle begeerte naar het, voor hem, onbereikbare dat zij bezit en uitstraalt: de vrijheid, die aan hem als majesteit aan een protocollair hof is ontnomen en die hij via zijn affaires opnieuw tracht te beleven of terug te winnen. Hij weet een passie in haar naar boven te brengen waarbij ze de werkelijkheid uit het oog verliest. Haar leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

  Dit verhaal berust op waarheid en is geromantiseerd.

  lees meer

  Specificaties

  AuteursAgnella Aarden
  Eerste auteurAgnella Aarden
  GenreHistorische roman
  ISBN9789463380607
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's228
  Jaar van uitgifte2016
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand