De Hemel binnen handbereik - William Gijsen en Boudewijn Donceel

  William Gijsen en Boudewijn DonceelDe Hemel binnen handbereik

  18.50
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  De Hemel binnen handbereik - William Gijsen en Boudewijn Donceel

  In 2023 is het zover! Nu de drastische scheiding tussen goed en kwaad, tussen bewust en onbewust voor de deur staat, kan jij reeds de nodige spirituele stappen ondernemen om de overgang naar het intuïtieve tijdperk te maken. Meester Anthon verklaart hoe de hemel binnen handbereik is als je er voor kiest bewust door het leven te gaan. Het intuïtieve tijdperk maakt een nooit geziene persoonlijkheidsontwikkeling mogelijk. De hogere sferen openen zich nu en helpen jouw ziel een antwoord te vinden op vragen als: Hoe schep ik eenheid? Hoe zuiver ik mij van frustraties? Hoe ga ik om met aardse beslommeringen? Hoe kan ik voldaan zijn?
  lees meer

  Specificaties