Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

kinderboeken
De Helse Creaties: De ijzeren engel - Cassandra Clare
 • Uitverkocht

  Cassandra ClareDe Helse Creaties: De ijzeren engel

  12.50
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  De Helse Creaties: De ijzeren engel - Cassandra Clare

  Magie is gevaarlijk - maar liefde is nog gevaarlijker...

  In 1878 reist de zestienjarige Tessa Gray van New York naar Londen in de hoop haar vermiste broer terug te vinden. Er wacht haar niet veel goeds: in de onderwereld van Londen bevolken vampiers, heksen en andere bovennatuurlijke wezens de straten. Alleen de schaduwjagers - vastberaden de wereld te ontdoen van alle demonen - brengen wat orde in de chaos.

  Tessa blijkt over een zeldzame gave te beschikken: het vermogen om te transformeren. En in de duistere wereld waarin ze terecht is gekomen, is dat bepaald geen zegen - ze wordt van alle kanten belaagd door figuren die zich haar gave willen toe-eigenen.

  Alleen en opgejaagd zoekt Tessa toevlucht bij de schaduwjagers. Zij kunnen haar helpen haar broer te vinden, als zij belooft haar krachten voor hen in te zetten. Ze raakt bevriend met de twee schaduwjagers Will en Jem - die ieder totaal verschillend zijn. Al snel realiseert Tessa zich dat ze in een dodelijk web verstrikt zit waarin haar liefde voor haar broer en haar twee vrienden weleens gevaarlijker zou kunnen zijn dan welke andere bedreiging dan ook. Ze zal moeten kiezen.

  De IJzeren Engel is het eerste deel van de onweerstaanbaar spannende fantasytrilogie De Helse Creaties die voorafgaat aan de Kronieken van de Onderwereld.

  Lees ook:
  De Helse Creaties 2 - De IJzeren Prins
  De Helse Creaties 3 - De IJzeren Prinses

  Specificaties

  AuteursCassandra Clare
  Eerste auteurCassandra Clare
  Deel1
  GenreKinderboek fictie
  ISBN9789048836376
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's464

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand