Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
De fantasiewereld van - Keri Smith
 • Uitverkocht

  Keri SmithDe fantasiewereld van

  16.50
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  De fantasiewereld van - Keri Smith

  Bedenk je eigen wereld!

  In The imaginary world of… vraagt Keri Smith je om iets nieuws te verzinnen: een unieke wereld, helemaal volgens jouw eigen idee. Je start door een lijst aan te leggen met alles wat je raakt: voorwerpen, kleuren, vormen, materialen, herinneringen, plaatsen en mensen. Deze items zijn de bouwstenen voor je eigen fantasiewereld. Je kunt nu je eigen unieke wereld creëren met zelfverzonnen landschappen, plaatsnamen, plattegronden, valuta, logo’s, voedsel en geschiedenis!

  Keri Smith moedigt je aan om een revolutionair van het dagelijks leven te worden en er al je creativiteit op los te laten om precies die wereld te scheppen die je voor ogen hebt. In wat voor wereld zou jij graag leven?

   

  Keri Smith is auteur/illustrator en guerillakunstenaar. Ze is de bedenker en maker van meerdere bestsellers over creativiteit, waaronder Wreck this Journal. Ze heeft als missie om het leven van alledag met een frisse blik te zien en te twijfelen aan bestaande situaties. Met haar creatieve ideeën weet ze mensen over de hele wereld aan het knippen, gooien, scheuren, plakken en knoeien te krijgen.

  Specificaties

  AuteursKeri Smith
  Eerste auteurKeri Smith
  GenreLifestyleboek
  ISBN9789000344550
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's181
  Jaar van uitgifte2015
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand