Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

romans
De erfenis van St. Silvanus, set à 6 ex. + backcard - Beth Moore
 • Uitverkocht

  Beth MooreDe erfenis van St. Silvanus, set à 6 ex. + backcard

  135.-
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  De erfenis van St. Silvanus, set à 6 ex. + backcard - Beth Moore

  6 ex. + backcard van `De erfenis van St. Silvanus' is de eerste roman van populaire bijbelstudie-auteur Beth Moore.

  Als ze hoort dat haar vader zich doodgedronken heeft, keert Jillian Slater terug naar New Orleans. Ze heeft hem en haar afstandelijke grootmoeder de afgelopen twintig jaar niet meer gezien en voelt er eigenlijk niets voor om weer aan hen herinnerd te worden. Maar Adella Atwater, de manager van haar grootmoeders appartementencomplex St. Silvanus, dringt aan en vergoedt de kosten, en dus stapt Jillian toch in het vliegtuig.

  Zodra ze is geland, weet ze niet hoe snel ze weer weg moet uit het St. Silvanus met zijn bijzondere bewoners. Maar dan blijkt dat haar vader is vermoord en raakt haar leven ongewild verstrengeld met dat van de kleurrijke saints en sinners van het St. Silvanus. Wie zit er achter de bizarre teksten en de vreemde souvenirs op de trap? Rust er een vloek op haar familie? Of is het gewoon dit gekke oude huis dat voor problemen zorgt? Zonder dat ze het doorheeft, loopt Jillian recht in het gevaarlijke web van de donkere geschiedenis van haar familie.

  Beth Moore is de oprichter van de stichting Living Proof Ministries, die als doel heeft vrouwen te leren hoe ze van Gods woord kunnen houden en dat in hun leven uitdragen. Haar bijbelstudies en dagboeken worden wereldwijd gelezen en gebruikt.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursBeth Moore
  Eerste auteurBeth Moore
  GenreLiteraire roman
  ISBN9789029726580
  Uitvoering boekPaperback
  Jaar van uitgifte2017
  EAN9789029726580
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand