• uitverkocht

  Daniëlle Bakhuis De eliminatie

  18.99
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  De eliminatie - Daniëlle Bakhuis

  De eliminatie van Daniëlle Bakhuis

  Je stapt nooit meer gedachteloos een bus in...

  Over de hele breedte van de muur zijn gifgroene letters opgelicht. Met elke tel zwelt het groen feller aan, totdat het een zachte gloed de ruimte in werpt en onze gezichten verlicht. Ik lees de woorden op de muur één, tien, honderd keer, maar ze krijgen geen betekenis in mijn hoofd.

  ELIMINEER DE HELFT OM DE ANDEREN TE LATEN LEVEN.

  Ik kijk naar de andere personen en voel mijn huid in een harnas veranderen. Ik kan niet dood. Ik mag niet dood. Ik heb nauwelijks geleefd.

  Wanneer de zestienjarige Chleo van Doren wakker wordt in een vochtige garage, weet ze meteen dat het mis is. Ze is opgesloten met negen anderen, waaronder een junk, een miljonair, een oude man in een rolstoel en een baby. Elimineer de helft om de anderen te laten leven, luidt de boodschap. Maar hoe overtuig je anderen ervan dat je de moeite waard bent, als je dat zelf eigenlijk niet vindt?

  lees meer

  Specificaties

  AuteursDaniëlle Bakhuis
  Multi: TaalNederlands
  Soort artikelJeugdboek
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's272
  Jaar van uitgifte2017
  ISBN9789000359066
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews.

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat