Paul Biegel De dwergjes van Tuil

  17.99

  De dwergjes van Tuil - Paul Biegel

  'De dwergjes van Tuil' is een prachtige voorleesverhaal van meesterverteller Paul Biegel - al kun je het natuurlijk ook gewoon lekker zélf lezen.

  Op de hei wonen dwergjes. En een boel dwergjes ook! Wel honderd bevolken de mooie paarse hei, een heel dwergenvolk. Ze leven van de honing uit de bloemen en van alles wat ze kunnen vinden in het land Verderop. Tot er op een dag een grote zwerm bijen aankomt op de hei. Ze pikken de honing, en niemand durft er iets aan te doen. Niemand, behalve de allerjongste dwerg, Kleine Pier. Hij sluit vrede met bijenkoningin Zwoe, en zo beginnen de avonturen van de dappere, slimme Kleine Pier.

  Alle hoofdstukken van 'De dwergjes van Tuil' staan op zichzelf als los verhaal, en samen vormen ze één groot verhaal. Dat maakt deze kinderklassieker van Paul Biegel heerlijk om voor te lezen - of natuurlijk om zelf te lezen. Voor kinderen vanaf 9 jaar.

  Paul Biegel is de meesterverteller van de Lage Landen en een van de meest geliefde stemmen in de Nederlandse jeugdliteratuur. Voor zijn werk nam hij onder andere vier Zilveren Griffels en twee Gouden Griffels in ontvangst. De warme en kleurrijke illustraties van Mies van Hout maken van dit verhaal een onweerstaanbare klassieker. Ook haar werk werd bekroond met verschillende nationale en internationale prijzen.

  lees meer

  Specificaties

  AuteursPaul Biegel
  Soort artikelKinderboek
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's120
  UitgeverGottmer
  Jaar van uitgifte2021
  ISBN9789025773830
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  toegevoegd aan winkelmandje!

  kies je maat