DC super hero girls 1 & 2 + Lego DC super hero girls (DVD)
 • -19%

  DC super hero girls 1 & 2 + Lego DC super hero girls (DVD)

  25.9920.99je bespaart 5.-
  vandaag besteld, dinsdag in huisverzending door onze partner

  DC super hero girls 1 & 2 + Lego DC super hero girls (DVD)

  - Lego DC Super Hero Girls-Brain Drain: Ga mee met de LEGO DC Super Hero Girls op een nieuw animatie-avontuur vol hoofdbrekende actie. Supergirl, Wonder Woman en Batgirl hebben geen herinneringen van een aantal dingen die helemaal mis zijn gegaan. Waar kunnen de meiden nog steun vinden als zelfs Bumblebee, Katana en andere Super Hero High-studenten kwade bedoelingen hebben?

  - DC Super Hero Girls-Intergalactic Games: Maak je klaar voor een felle strijd in de Intergalactische Spelen! Verovert team Super Hero High de titel als ze het opnemen tegen Korugar Academy en de Female Furies? In deze splinternieuwe DC Super Hero Girls animatiefilm sta je in de arena met Wonder Woman, Supergirl en Batgirl voor een duistere uitdaging.

  - DC Super Hero Girls-Hero Of The Year: Ga mee met de DC Super Hero Girls Wonder Woman, Supergirl en Batgirl, samen met hun vriendinnen Poison Ivy, Harley Quinn, Bumblebee en Katana. De trainende tieners strijden om de jaarlijkse prijs voor Heldin van het Jaar. Maar ondertussen willen de angstaanjagende Dark Opal en zijn mysterieuze partner het universum veroveren en hebben ze het gemunt op de meiden en hun school...
  Lego DC Super Hero Girls - Brain Drain
  DC Super Hero Girls - Intergalactic Games
  DC Super Hero Girls - Hero Of The Year
  lees meer

  Specificaties