• -19%

  DC Comics Movie Box (3 Films) (Blu-ray)

  24.99je bespaart 6.-
  30.99Adviesprijs

  DC Comics Movie Box (3 Films) (Blu-ray)

  Deze box bevat de volgende 3 films:

  - Wonder woman: Ooit werd Wonder Woman geboren als Amazoneprinses Diana en groeide op een paradijselijk eiland op waar ze als krijger opgeleid werd. Wanneer een Amerikaanse piloot neerstort en haar over de oorlog vertelt die in de buitenwereld woedt, laat Diana alles achter om samen met de mensheid ten strijde te trekken. Daar ontdekt ze haar verborgen krachten… en haar ware roeping.

  - Justice league: Superman, Batman, Wonder Woman, Aquaman, the Flash en andere superhelden verenigen zich om tezamen te strijden tegen kwaadaardige bedreigingen voor de wereld.

  - Batman v Superman: Dawn of justice: De twee superhelden Batman/Bruce Wayne (Ben Affleck) en Superman/Clark Kent (Henry Cavill) ontmoeten elkaar in een langverwachte confrontatie. Batman vreest voor wat er kan gebeuren wanneer een krachtige held als Superman ongehinderd zijn gang kan gaan. En dus gaat de hoeder van Gotham City de strijd aan met de geprezen redder van Metropolis, terwijl de wereld worstelt met de vraag wat voor held zij eigenlijk nodig heeft. Maar op het moment dat de titanenstrijd losbarst, doemt er een ander onheil op dat de hele mensheid in gevaar dreigt te brengen.  Wonder Woman
  Justice League
  Batman v Superman: Dawn of Justice
  lees meer

  Specificaties

  GenreAktie
  SubgenreAvontuur
  SubgroepBLURAY
  LeeftijdAfgeraden voor kinderen <12
  Originele releasedatum26-09-2018
  Gesproken talenEngels
  OndertitelingNederlands
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  toegevoegd aan winkelmandje!

  kies je maat