• uitverkocht
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Days of Wonder Ticket to Ride USA

  Ticket to Ride  USA va Days of Wonder is een eenvoudig te leren, maar strategisch bordspel voor iedereen die niet van veel regels houdt.
  Ideaal voor gezinnen of mensen die maar af en toe een spelletje spelen. De regels zijn binnen 5 minuten uitgelegd en het spel blijft zelfs voor gevordenen altijd leuk. Dankzij deze toegankelijkheid wordt het spel nu al als een klassieker beschouwd. 

  Spelers verzamelen kaarten met verschillende types treinwagons, die het hen mogelijk maken een claim te doen gelden op treinroutes tussen de steden van Noord- Amerika. Hoe langer de routes, hoe meer punten ze winnen. Bijkomende punten kunnen gescoord worden door twee verafgelegen steden op de bestemmingscoupons met elkaar te verbinden, of door de langste routeverbinding aan te leggen.

  Days of Wonder
  Speel eens anders, speel een spel van Days of Wonder. Dit spellenmerk is bekend van het immens populaire treinspel Ticket to ride. Maar ook liefhebbers van fantasie- en oorlogspellen kunnen terecht bij Days of Wonder. Het doel van dit merk is om bordspellen net zo populair te maken als films en televisieseries. Het spelen van een spel brengt veel gezelligheid in huis en kan erg ontspannend zijn. Ga met elkaar de strijd aan op de fictieve spoorbaan of in het magisch bos met de spellen van Days of Wonder. Het assortiment biedt naast de spellen ook meerdere uitbreidingspakketten waardoor je de spellen steeds iets kan aanpassen. Met de bordspellen van Days of Wonder raak je nooit uitgespeeld.

  Kenmerken:
  - Leeftijd: vanaf 8 jaar
  - Van 2 tot 5 spelers
  - Speelduur: +/- 45 minuten
  lees meer

  Specificaties

  Min. leeftijd (jaar)8
  Min. aantal spelers2
  Speeltijd (min)60
  Soort spelStrategisch spel, Familiespel
  Batterij benodigd
  MerkDays of Wonder
  MerklijnDays of Wonder Ticket to Ride
  bekijk alle specificaties

  Inhoud verpakking

  - 1 spelbord
  - 30 doelkaarten
  - 110 wagonkaarten (12 × 8 verschillende kleuren en 14 locomotieven)
  -1 'langste rit'-kaart
  - 1 overzichtskaart en voor elke speler:
  - 1 score-pion
  - 45 wagons in zijn spelerskleur (+ 3 reserve-wagons).

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.