Days of Wonder Ticket to Ride mijn eerste reis bordspel
 • Uitverkocht

  Days of WonderTicket to Ride mijn eerste reis bordspel

  29.9527.95je bespaart 2.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Artikelomschrijving

  Maak nu jouw allereerste reis met de kinderversie van Ticket to Ride.
  Mijn eerste reis is gemakkelijk en snel te leren en is daardoor een perfecte kennismaking met de Ticket To Ride spellenserie.

  Verzamel kaarten van verschillende kleuren, gebruik deze om treinroutes te claimen met jouw treintjes en behaal bestemmingskaarten om het spel te winnen! Stap aan boord en beleef een geweldig treinavontuur dwars door Europa. 

  Days of Wonder
  Speel eens anders, speel een spel van Days of Wonder. Dit spellenmerk is bekend van het immens populaire treinspel Ticket to ride. Maar ook liefhebbers van fantasie- en oorlogspellen kunnen terecht bij Days of Wonder. Het doel van dit merk is om bordspellen net zo populair te maken als films en televisieseries. Het spelen van een spel brengt veel gezelligheid in huis en kan erg ontspannend zijn. Ga met elkaar de strijd aan op de fictieve spoorbaan of in het magisch bos met de spellen van Days of Wonder. Het assortiment biedt naast de spellen ook meerdere uitbreidingspakketten waardoor je de spellen steeds iets kan aanpassen. Met de bordspellen van Days of Wonder raak je nooit uitgespeeld.

  Kenmerken:
  - Leeftijd: vanaf 6 jaar
  - Van 2 tot 4 spelers
  - Speelduur: +/- 30 minuten

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  mijn wehkamp