Davitamon vitamine D olie - 25 ml

  Davitamonvitamine D olie - 25 ml

  9.09
  vandaag besteld, morgen in huis

  Davitamon vitamine D olie - 25 ml

  Davitamon D olie 25 ml is belangrijk bij de opbouw en behoud van sterke botten en tanden. Baby's en peuters hebben vaak extra vitamine D nodig. Bij kinderen in de groei vindt namelijk de opbouw van botten en tanden in een veel sneller tempo plaats dan na die tijd. In deze periode wordt de basis gelegd voor een goede ontwikkeling van stevige botten en een goed gebit. Omdat de dagelijkse voeding en het zonlicht te weinig vitamine D opleveren voor kinderen in de groei, is het geven van extra vitamine D vaak noodzakelijk.

  Dosering en gebruik
  Baby's en kinderen van 0-4 jaar: 10 druppels per dag gedurende het hele jaar. Kinderen vanaf 4 jaar die weinig buiten komen of met een donkere huidskleur: 10 druppels per dag gedurende het hele jaar. De druppels op een lepeltje doen en vervolgens aan het kind toedienen. Vermijd bij toediening contact van het flesje met de mond of etenswaren. Speeksel en etenswaren kunnen de inhoud van het flesje verontreinigen.

  Let op!
  De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. In geval van overdosering, wordt geadviseerd de huisarts te raadplegen. Dit voedingssupplement buiten bereik van kinderen bewaren. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

  Ingrediënten:
  Gezuiverde arachideolie PINDA, vitamine D, antioxidant: alfa-tocoferol.

  Actieve ingrediënten:
  Per dagdosering van 10 druppels: vitamine D 10µg 200%
  ADH= aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

  Allergie-informatie
  Allergene stof: pinda. Ben je allergisch/gevoelig voor één of meerdere van de componenten, wordt geadviseerd voor gebruik contact op te nemen met de huisarts.

  Bewaren
  Op een koele en donkere plaats bewaren (niet in de koelkast). Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Na gebruik de verpakking goed sluiten.

  Distributeur:
  Omega Pharma Nederland BV
  Postbus 6612
  3002AP Rotterdam
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking