overzicht
Davitamon Vitamine D Aquosum druppels - 25 ml

  DavitamonVitamine D Aquosum druppels - 25 ml

  8.347.99
  25 ml
  Vloeibaar
  vandaag besteld, morgen in huis

  Davitamon Vitamine D Aquosum druppels - 25 ml

  Davitamon Vitamine D Aquosum druppels bevat bovenal vitamine D. Dit product is speciaal voor kinderen. Baby's, peuters en ook al wat oudere kinderen hebben extra vitamine D nodig. Bij kinderen in de groei vindt namelijk de opbouw van beenderen en tanden in een veel sneller tempo plaats dan na die tijd. Voldoende kalkopname en de daarvoor noodzakelijke vitamine D, zorgt voor sterke botten en een gaaf gebit.

  Aanbevolen dosering
  - Baby's en kinderen van 0 tot 4 jaar: 10 druppels per dag gedurende het hele jaar.
  - Kinderen vanaf 4 jaar die weinig buiten komen of met een donkere huidskleur: 10 druppels per dag gedurende het hele jaar.
  Toedienen met behulp van bijvoorbeeld een theelepeltje of vermengen met de voeding. Maar Davitamon D Aquosum niet met de voeding meekoken. Vermijd bij toediening contact van het flesje met de mond of etenswaren. Speeksel en etenswaren kunnen de inhoud van het flesje verontreinigen.

  Let op!
  De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

  Ingredienten
  10 mcg vitamine D per dagdosering van 10 druppeltjes.

  Bewaren
  Koel en droog bewaren in de originele verpakking. Buiten bereik en zicht van kinderen houden.

  Distributeur
  Omega Pharma Nederland B.V.
  Postbus 6612
  3002 AP Rotterdam

  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  toegevoegd aan winkelmand